24 May

Ziua Ușilor Deschise – lansarea noului Hyundai SANTA FE

În zilele de 8 și 9 iunie, Pacific Motors, distribuitorul oficial Hyundai în Moldova, deschide cu bucurie ușile showroom-ului său pentru a vă oferi o experiență captivantă și inedită. Vă așteptăm alături de noi pentru a sărbători Ziua Ușilor Deschise și pentru a descoperi cu entuziasm lansarea mult așteptată a noului model Hyundai SANTA FE!

Specialiștii noștri vor fi disponibili să vă ofere informații detaliate despre caracteristicile avansate ale modelelor noastre, să răspundă la întrebări și să vă ajute să realizați un test drive la solicitare. În plus, veți beneficia de mai multe oferte speciale valabile doar în aceste două zile și veți putea savura gustări delicioase și băuturi răcoritoare pe parcursul vizitei.

Momentul cel mai așteptat va fi, cu siguranță, dezvăluirea noului model Hyundai SANTA FE. Cu noi motorizări disponibile, nou design distinctiv și tehnologii de vârf, acest model reprezintă un echilibru perfect între viața urbană și recreerea în aer liber.

Apropo, noul SANTA FE nu va fi singura maşină expusă în premieră naţională la Chişinău. Publicul va putea explora și modelul Hyundai TUCSON actualizat, SUV-ul cu un nou design rafinat atât în exterior cât și în interior și tehnologii de ultimă generație.

Vă așteptăm cu inima deschisă să ne însoțiți în aceste zile speciale, să testați mașinile noastre și să sărbătoriți împreună cu noi lansarea noului Hyundai SANTA FE. Fiți parte din experiența noastră Hyundai pe 8 și 9 iunie la autocentrul nostru.

Veniți la Pacific Motors – distribuitorul oficial Hyundai în Moldova pe 8 iunie, între orele 10:00 – 17:00 și 9 iunie, 10:00 – 15:00, pe Str. Calea Moșilor 5/1, pentru a descoperi noul Hyundai SANTA FE! Pentru mai multe detalii nu ezitaţi să contactaţi departamentul de vânzări la numărul de telefon 022 800 888.