17 May

Noul Hyundai Tucson – design mai dinamic și mai rafinat

Noul Hyundai Tucson prezintă un aspect mai dinamic, care reflectă viziunea progresistă a companiei privind viitorul mobilității. Modelul va debuta pe piața din Republica Moldova la începutul lunii iunie.

Design nou, elegant și modern

Cu un aspect elegant și modern, noul Tucson se remarcă prin bara și scuturile de protecție redesenate. În partea frontală, actualizările pentru luminile de zi (integrate în grilă), precum și pentru tehnologia half-mirror contribuie la îmbunătățirea vizibilității.

În laterale, bara și scuturile de protecție, alături de jantele din aliaj reproiectate accentuează dinamismul autovehiculului. În partea din spate, scuturile integrate în bara de protecție oferă imaginea unui ampatament mai mare.

Interiorul a fost reproiectat, inclusiv tabloul de bord, consola centrală, volanul și cotiera centrală, display-ul panoramic curbat de 12,3 inchi (pentru instrumentarul de bord și pentru sistemul multimedia), pentru a răspunde nevoilor diferite ale pasagerilor. Planșa de bord dispune acum de o configurație orizontală, cu un compartiment deschis, în timp ce sistemul automat de control al climatizării (cu reglare pe două zone), cotiera, ornamentele portierelor, scaunele prezintă un nou design. În plus, consola centrală – care utilizează tehnologia shift-by-wire – este acum poziționată în spatele volanului.

Tehnologii de avangardă

Actualizările software pentru modelul Tucson nu au fost niciodată mai facile, datorită funcției Over-the-Air. OTA oferă o experiență la volan mai sigură și mai confortabilă, permițând accesul la cele mai recente funcții pentru sistemul de navigație, pentru sistemul multimedia, respectiv pentru Features on Demand (FOD).

Display-ul panoramic curbat de 12,3 inchi – pentru instrumentarul de bord și pentru sistemul multimedia – oferă atât un aspect futurist, cât și o interfață intuitivă și captivantă. Sistemul Head-Up Display (HUD) de 12 inchi contribuie la îmbunătățirea experienței la volan și proiectează informații relevante, direct în câmpul vizual al conducătorului auto.

Sistemul Rear Occupant Alert (ROA) monitorizează locurile din spate și avertizează conducătorul auto la plecare, dacă sunt ocupate. Intelligent Front-lighting System (IFS) – dotat cu tehnologia Matrix beam LED – se adaptează automat la condițiile de drum, maximizând utilizarea luminilor de întâlnire în momentul în care un autovehicul se apropie din sens opus.

Lansat în urmă cu două decenii, Tucson a devenit – în anul 2022 – cel mai bine vândut autovehicul din segmentul C-SUV în Europa, conform companiei globale de cercetare, JATO Dynamics. Cu un design rafinat, tehnologii avansate și o evoluție de succes, Tucson este pregătit să continue tradiția și să păstreze poziția de lider global în segmentul SUV.

Notă: Pentru mai multe detalii privind motorizările, echipările și prețurile la noul Tucson, vă rugăm să vă adresați la departamentul vânzări la numărul 022 800 888 sau să ne vizitați pe adresa: str. Calea Moșilor 5/1.