All-New Tucson

Curând în Moldova

All-New Tucson

O abordare revoluționară a designului.

Faceți cunoștință cu noul Hyundai Tucson. Designul revoluționar al noului model al liniei Hyundai nu vă va lăsa indiferent.

Экстерьер в стиле «параметрической динамики»

В экстерьере новой модели Tucson воплощена современная дизайн-концепции «чувственной спортивности» Hyundai. Кроссовер с эффектными элементами экстерьера, напоминающими огранку драгоценного камня, выполнен в стилистике, названной дизайнерами Hyundai «параметрической динамикой», которая выделяет Tucson на фоне конкурентов в сегменте. 

Noua temă de design – „Parametric Dynamics” – este evidențiată de luminile de zi (DRL), perfect integrate în grila frontală. Datorită tehnologiei half-miror, în momentul în care luminile de întâlnire sunt aprinse, finisajul cromat al grilei se metamorfozează în forme asemănătoare pietrelor prețioase, conferind o alură spectaculoasă elementelor aerodinamice.

În partea din spate, luminile parametrice integrate continuă aceeași temă de design. De asemenea, bara prezintă detalii de tip parametric cu efect tridimensional, combinate cu elemente sportive. Tucson este primul model Hyundai care dispune de ștergătoare spate ascunse, plasate sub spoiler.

În laterale, liniile caroseriei urmăresc, în unghiuri precise, aceeași temă de design „Parametric Dynamics”. Suprafețele sculpturale creează un contrast puternic între silueta aerodinamică și aspectul robust, generând senzația de mișcare, chiar și atunci când autovehiculul staționează. Configurația atletică a caroseriei se combină perfect cu pasajele geometrice ale roților. Profilul sportiv al noului Tucson este accentuat de linia cromată cu forma parabolică, care se intinde de la oglinzile laterale până la montantul posterior.

Habitaclul elegant îmbină confortul cu tehnologia.

Datorită sistemelor actualizate de tehnologie și de conectivitate, habitaclul spațios al noului Tucson este un univers în care grijile cotidiene dispar.

Noul Tucson beneficiaza de o consola cu display integral, dispunând acum de un ecran AVN-T de 10,25 inchi, care incorporează navigația, încălzirea, ventilația și climatizarea. Formele sinuoase contribuie la senzația de spațiu deschis, în timp ce marginile generoase ale bordului se imbină perfect cu portierele. Liniile fine, de culoare argintie, care pornesc din consola centrală și ajung până la portierele din spate, armonizează materialele de calitate utilizate, complimentându-le prin tonuri si texturi neutre.

Spațiul pentru bagaje poate fi rapid reconfigurat datorită banchetei rabatabile.

Sistemul de climatizare permite acum ajustarea individuală a temperaturii optime atât pentru pasagerii locurilor din față, cât și pentru pasagerii din spate.

Sistemul de încărcare wireless, disponibil în consola centrală, permite acum încărcarea mai rapidă cu pana la 15 W.

Sistemul de garanție


Toate informațiile prezentate pe site-ul web hyundai-motor.md, inclusiv prețurile mărfurilor, au doar scop informațional și în niciun caz nu constituie o ofertă publică determinată de prevederile articolelor 681 și 805 din Codul civil RM Numărul 1107 din 06/06/2002. Pentru mai multe informații despre disponibilitatea și costul acestor bunuri și servicii, vă rugăm să sunați: +373 (22) 800 888. Specificațiile produsului și echipamentul pot fi modificate de producător fără notificare.