Palisade

Pentru un stil de viață fabulos.

Ceea ce te face unic.

 

 

Prima întâlnire care schimbă totul. Respirația se oprește. Ochii sunt fascinați de claritatea senzuală, design uimitor. Dorința de posesie se naște brusc. Uneori este suficient un moment ca să te îndrăgostești pentru totdeauna.

Eleganța măiestuoasă a unui SUV.

În momentul potrivit să te reții, pentru a fi din nou în centrul atenției – în aceasta constă arta designului Palisade.

Grilă radiatorului cu ornament cromat “Darck & Chrome Coating”

Lumini de drum permanente și lumini de poziție cu tehnologie Led

Lumini spate cu tehnologie Led

Încrederea nu necesită nicio dovadă

Fără compromisuri – doar calcul precis și tehnologie perfectă. Hyundai Palisade convinge din start: confort rafinat, stil viu, dinamică excepțională.

Solid, fiabil și extraordinar de încăpător

Scufundați-vă în atmosfera unui interior senzual. Simțiți-vă liber și faceți-vă confortabil. Salonul vă întâmpină cu spațiu și rafinament. Aici totul urmărește un obiectiv ridicat: să vă ofere cele mai plăcute și confortabile distracții. Mai modern și intelectual ca niciodată.

Palisade poate găzdui confortabil până la opt persoane, în funcție de configurație.

Doar în Hyundai Palisade puteți simți spațiul și confortul maxim. Cel mai bun lucru este că poți împărtăși bucuria călătoriei împreună cu întreaga și marea ta familie!

Palisade este perfect atât pentru micile aventuri pe timp de săptămână, cât și pentru călătoriile mai lungi.

Fixarea scaunului pentru copii ISO Fix

Acces ușor la al treilea rând de locuri

Sistema Rear Sleep Mode, dezactivează tot sunetul din spatele mașinii, asigură un somn adânc pentru copiii dvs.

Prin pliarea celui de-al treilea și al doilea rând de scaune , suprafața compartimentului din spate poate fi mărită la 1.297 litri

 

Proiecția dispozitivelor pe parbriz: viteză, date navigație, detalii siguranță activă

Ecran de bord Supervision Cluster, cu 7 ″ TFT LCD afișaj,  GPS navigare de 10,25 ″ (Apple Carplay / Android Auto) și cameră integrată spate

Sistem de monitorizare a unghilor moarte  “View Monitor”

7 porturi USB cu funcție de încărcare

Încărcător wireless pentru smartphone

Sistem automat de climatizare cu trei zone, cu sistem de ionizare

Selector cu taste pentru schimbarea vitezelor

Transmisie automată cu 8 trepte

Tapițerie pentru scaune piele "Nappa"

“Nappa” este o piele automobilistică de înaltă performanță.

 

Dinamica ca principiu

O caracteristică distinctivă a Hyundai Palisade este să nu se oprească la ceea ce s-a obținut, ci să-și demonstreze de fiecare dată conducerea inovatoare.

Oriunde călătoriți – pe drumuri fără cusur sau pe un teren mai dificil, Palisade va demonstra performanțe excelente de conducere datorită sistemului inovativ de tracțiune integrală H-TRAC și sistemei Multi-Terrain Control. Indiferent dacă călătoriți pe străzile orașului sau înafara lui, Palisade va face față acestei sarcini cu ușurință.

 

Sistemul de asistență off-road Multi-Terrain Control ajustează instantaneu alunecarea roții pentru o tracțiune maximă, o călătorie lină și un control complet al vehiculului în afara drumului.

Modul “Zăpadă”

În acest mod, sistemul de tracțiune integrală H-TRAC utilizează o putere variabilă a roților din spate pentru a optimiza tracțiunea pneurilor pe drumurile alunecoase cu zăpadă.

 

Modul “Murdărie”

Atunci când este detectată alunecarea individuală a roților, sistemul compensează automat acest lucru prin creșterea cuplului și a tracțiunii.

 

Mod “Nisip”

Sistemul ajustează automat raportul de împărțire a puterii între punțile față și spate și distribuie automat cuplul necesar și puterea de frânare la roțile individuale.

 

Rotiți roata pentru a selecta modul care vi se potrivește cel mai bine: “Confort” pentru conducere de zi cu zi, “Eco” pentru eficiență optimă a combustibilului, “Sport” pentru accelerare mai rapidă și “Smart” pentru reglarea automată a intervalelor de schimbare a vitezei bazată pe ultimele mișcări de conducere.

 

Tehnologii de siguranță

6 airbag-uri

Palisade oferă 6 airbag-uri: pentru șoferul și pasagerul din față sunt prevăzute cîte o pereche de airbag-uri în față și o pereche de airbag-uri laterale pentru a proteja zona pieptului și a pelvisului, în timp ce airbag-urile cu perdea din stânga și dreapta asigură protecția