NOUL SANTA FE

Start precomenzi pentru noul SANTA FE. Curând în Moldova.

NOUL SANTA FE

Echilibru perfect între viața urbană și recreerea în aer liber.

De la debutul său în urmă cu 23 de ani, SANTA FE, acest SUV cult, a cucerit inimile a milioane de cumpărători din întreaga lume. SANTA FE de a cincea generație, radical transformat, este creat pentru toți cei care iubesc să transforme momentele obișnuite în momente deosebite.

Noi motorizări disponibile

2,5 T-GDI cu o putere maximă de 280 c.p. și cutie de transmisie 8 DCT.

Elegant și robust

Designul exterior strict, dar în același timp rafinat, se potrivește bine atât în condiții urbane, cât și în natură.

Identitate unică Hyundai

Noile faruri proiectoare LED asigură iluminare asemănătoare luminii zilei, cu o durată lungă de viață și funcție automată de fază lungă Smart High Beam.

Exterior

SUV-ul puternic reflectă tendința de creștere a activităților în aer liber

Pentru a modifica modelul SANTA FE, Hyundai Motor a adoptat o strategie de design neobișnuită, începând cu mărirea ușii din spate pentru a oferi o mai bună experiență de recreere în aer liber, apoi trecând la designul exteriorului. Motivul a fost feedback-ul clienților care își petrec timpul liber prin diverse activități în aer liber.

Hayon Larg

SANTA FE a fost proiectat pornind de la zona hayonului pentru a se adapta mai bine nevoilor consumatorilor de astăzi. Hayonul larg este mai mult decât un simplu spațiu de depozitare. El oferă un spațiu generos, asemănător unei terase, care vă permite să experimentați stilul de viață în aer liber – confortabil și ușor.

Funcționalitate maximizată în aer liber

Accente centrate pe activitățile în aer liber

Portbagaj de acoperiș și trapă panoramică dublă

Încărcați mai mult. Vedeți mai mult. Profitați la maximum de experiența dvs. în aer liber, maximizând utilizarea acoperișului.

Mâner de Asistență de tip ascuns

Apăsați pentru mai multă distracție. O surpriză ascunsă care vă oferă acces ușor și fără efort pe acoperiș.

Interior

Display Panoramic Curbat

Display panoramic curbat de prima clasă. Combinând clusterul și sistemul de navigație audio-video într-o singură unitate elegantă și perfectă, acum puteți rămâne mai concentrat și mai atent ca niciodată până acum.

Elemente H

Interiorul SANTA FE se deosebește de exterior prin accentuarea atributelor de design orizontale și verticale și potrivirea tonului exteriorului. Designurile în formă de H-Light aplicate pe planșa de bord și pe grilele de ventilație intensifică senzația spațiului deschis, stabilind în același timp un echilibru unic de design.

Design interior confortabil
Cu un ampatament mai lung, SANTA FE oferă un spațiu interior de vârf în clasă, exprimând în același timp caracterul solid de SUV. Cu scaunele din rândul al doilea și al treilea complet pliabile, acum puteți profita la maximum de spațiul din hayon. 

Scaune de relaxare

Una dintre caracteristicile distinctive ale noului SANTA FE sunt scaunele de relaxare din primul rând, cu suport pentru picioare, care permit pasagerilor să se relaxeze într-o poziție confortabilă.

Confort excepțional

SANTA FE este în versiunile: 5, 6 sau 7 locuri. Versiunea 6 locuri dispune scaune rabatabile electrice în rândul doi, cu funcție de relaxare. 

Spațiu de depozitare dublu multifuncțional

Hyundai Motor introduce primul spațiu de depozitare din lume, accesibil atât pentru pasagerii din față, cât și pentru cei din spate. Această inovație asigură accesul convenabil la lucruri fiecărui pasager.

Tavă de sterilizare cu ultraviolet (UV-C)

Situată în partea superioară a torpedoului pasagerului, aceasta ușor permite sterilizarea obiectelor frecvent utilizate, cum ar fi telefoanul mobil sau portofelul, asigurând curățenia și igiena în mașină.

Siguranță

Oglindă retrovizoare centrală digitală (DCM)

Acționează ca o oglindă retrovizoare suplimentară în cazul în care oglinda retrovizoare obișnuită este blocată de obiectele din spate. DCM oferă, de asemenea, o vedere mai clară a zonei din spate în timpul nopții.

Head-Up Display (HUD)

Toate informațiile de care ai nevoie sunt proiectate pe parbriz – permițându-vă să rămâneți concentrat la volan fără nicio distracție.
Ajutor avansat șoferului și funcții de siguranță

Asistentul de evitare a coliziunilor frontale (FCA 2) avertizează și frânează de urgență dacă vehiculul care precede reduce brusc viteza sau se detectează pericolul unei coliziuni frontale.

Cruise control adaptiv bazat pe navigație (NSCC2) ajută la menținerea unei viteze sigure la virarea pe autostradă.

Sistemul de asistență la conducere pe autostradă (HDA 2) ajută la menținerea vitezei și distanței față de vehiculul din față. De asemenea, ajută la schimbarea benzii de circulație pe autostradă și ajută la menținerea vehiculului pe bandă în timpul deplasării.

Alte funcții de asistență a șoferului și siguranță SANTA FE includ – asistent inteligent pentru controlul vitezei, asistent pentru prevenirea coliziunilor în trafic transversal din spate, Surround View Monitor, asistare inteligentă la parcarea de la distanță, asistent la ieșirea în siguranță din vehicul.

Urmăriți-ne pe site-ul oficial www.hyundai-motor.md și pe rețelele sociale Facebook și Instagram pentru a afla primii despre noile caracteristici tehnice și echipări SANTA FE!
Vizitați showroom-ul „Hyundai Moldova” pe adresa: mun. Chișinău, str. Calea Moșilor 5/1 sau apelați direct Departamentul Vânzări la numărul 022 800 888 pentru mai multe informații despre noul model, inclusiv prețuri, sau pentru a plasa o precomandă!