Piese originale

Beneficiile utilizării pieselor de schimb originale

Piesele de schimb originale sunt proiectate, ţinându-se cont exclusiv de ani implicaţi în cercetarea, probe tehnologice și teste de inginerie.

Filtru de aer

Filtrul de aer al motorului înlătură praful și alte particule străine și reduce zgomotul din admisie.

Plăcuţele de frână

Plăcuţele de frână originale sunt concepute și dezvoltate în conformitate cu standardele stricte de calitate Hyundai pentru a asigura toate condiţiile ideale pentru o frânare sigură şi eficientă.

Filtrul de ulei

Filtrul de ulei original oferă o protecție sigură a motorului și garantează buna funcţionare a maşinii dvs. mulţi ani fără probleme. În plus, el are o capacitate mare de filtrare, contribuind astfel la extinderea duratei de viață a mașinii și prevenirea reparațiilor costisitoare.

Filtrul de aer cabină

Filtrul de aer cabină original asigură puritatea aerului care intră în cabină și retine eficient diferiţi poluanţi din exterior, cum ar fi praful, polenul, funinginea. Absoarbe mirosurile neplăcute și gazele daunătoare din atmosferă. Concomitent cu funcția de curățare a aerului din cabină, acesta îmbunătățește eficiența sistemului de aer conditionat.

 

Cureaua de distribuție

Cureaua de distribuție transmite mișcarea de rotație de la arborele cotit la arborele cu came, care la rîndul său asigură închiderea-deschirea supapelor pentru alimentarea cu aer și combustibil, precum și evacuarea gazelor după ardere.

Filtrul de combustibil

Filtrele de combustibil originale Hyundai sunt riguros testate și corespund cerințelor de calitate ale Producătorului. Acestea protejează sistemele de alimentare cu combustibil și motorul de uzura prematură a componentelor şi chiar deteriorare.