30 March

Victoria MPV-ului Staria – «‎Best of the Best» ‎din competiție «‎Red Dot Award»

SEOUL, 29 martie 2022 — Hyundai Motor Company a anunțat că STARIA (MPV) a câștigat premiul «Best of the Best» la «Red Dot Award:Product Design 2022». Best of the Best desemnează candidații pentru soluțiile inovatoare și designul revoluționar. STARIA a câștigat premiul la categoria «Automobile și Motociclete», consolidând și mai mult competitivitatea globală a Hyundai în proiectarea produselor.

«STARIA (MPV)- este o nouă gamă a Hyundai, având o abordare de design  «inside-out», care va introduce cu siguranță o nouă eră a mobilității pentru toată lumea. Echipa noastră de design și-a depus toată pasiunea în acest produs. Am lucrat îndeaproape cu designeri de modă și ingineri de clasă mondială pentru a aduce visul la realitate. Și am reușit-o!»- a declarat SangYup Lee, Vicepreședintele Executiv și Șeful Centrului Global de Design Hyundai.

STARIA se mîndrește cu o înfățișare uimitor de futuristă și misterioasă care amintește de o navetă spațială. Interiorul inspirat de vasul de croazieră oferă vederi luxoase și o ambianță unică, axată pe confortul șoferului și confortul pasagerilor. Marginea ferestrei panoramice îmbunătățește vizibilitatea generală și creează o senzație de spațiu.

De la lansarea sa, STARIA a primit mai multe premii pentru designul său superior și produsele inovatoare. STARIA a cîștigat Premiile GOOD DESIGN 2021 la categoria «Transport» și a fost votată ca «Cel mai bun vehicul a anului 2022» de către cititorii revistei germane «Auto Motor und Sport».

Premiul «Red Dot Award», susținut de Design Zentrum Nordrhein Westfalen din Germania, este una dintre cele mai mari competiții de design din lume. Premiul este împărțit în trei categorii diferite: design de produs, design de brand, comunicare și concept de design, pentru a aprecia diversitatea designului. Premiul «Red Dot Award: Product Design» are drept scop desemnarea celui mai bun produs finit pentru vânzare ale anului, din punct de vedere estetic, funcțional, inteligent și inovator.