01 March

Întâmpină primăvara cu răsfăț: prinde oferta exclusivă la Hyundai Moldova

Primăvara e aici, iar Hyundai Moldova o întâmpină cu o ofertă exclusivă! Alege una din culorile mărțișorului la achiziționarea modelului Hyundai Tucson și bucură-te de o promoție unică!

În această primăvară, poți achiziționa noul Tucson sau Tucson Hybrid în nuanța albă sau roșie la un preț avantajos!

Alege cu încredere: Hyundai Tucson sau Tucson Hybrid!

Având în vedere selecția imensă disponibilă, poți alege ușor între bestsellerul Tucson și ecologicul Tucson Hybrid. Fiecare dintre aceste modele are caracteristici unice și tehnologii de vârf care vor face călătoria ta cu adevărat memorabilă.

Hyundai Tucson

Hyundai Tucson este un crossover compact care combină designul elegant, funcționalitatea și economia. Acesta este disponibil cu motoare pe benzină și motorină. Tucson este echipat cu o mulțime de tehnologii moderne, inclusiv un sistem de infotainment cu ecran tactil de 10.25″ inchi, navigație și integrare Apple CarPlay/Android Auto. De asemenea, Tucson oferă o varietate de funcții de siguranță, cum ar fi frânarea de urgență automată, avertizarea de părăsire a benzii de rulare și controlul adaptiv al vitezei de croazieră.

Specificații tehnice:

Motoare:  Pe benzină 2.0L MPi (156 CP), 1.6L T-GDI (180 CP), diesel 1.6L TCi (136 CP)

Transmisii: Cutie de viteze manuală cu 6, automată cu 6 trepte, robotizată cu 7 trepte

Sistem de tracțiune: față sau integrală

Consum de combustibil: De la 5,0 l/100 km (urban) / de la 4,9 l/100 km (mediu)

Hyundai Tucson Hybrid

Hyundai Tucson Hybrid – un crossover unic, care îmbină designul elegant, utilitatea și eficiența ecologică. Acest automobil reprezintă o încorporare a tehnologiei de vârf, combinând armonios un motor pe benzină cu unul electric pentru a crește eficiența consumului de combustibil și a reduce emisiile.

Specificații tehnice:

Motor: hybrid (benzină + electric) 1.6L T-GDI

Putere: 230 C.P.

Transmisie: automată (6 trepte)

Sistem de tracțiune: față sau integrală

Consum de combustibil: de la 4,3 l/100 km (urban) / de la 4,8 l/100 km (mediu)

Nu amâna achiziția, oferta este limitată! Pentru mai multe informații sau întrebări suplimentare, te rugăm să contactezi managerii noștri la numărul de telefon 022 800 888 sau să ne vizitezi la adresa str. Calea Moșilor 5/1.