27 October

Hyundai dezvaluie cel mai mic model electric al gamei

  • Automobilul electric neobișnuit care monitorizează starea emotională a conducatorului (EAVC)
  • Detalii despre planurile companiei de a crea soluții mobile unice pentru clienții tineri vor fi anunțate în curând

Hyundai a dezvaluit astăzi primele imagini cu cel mai mic model electric al gamei. Obiectivul producatorului este de a oferi experiențe memorabile de mobilitate și celor mai mici clienți – copiilor.

Exteriorul are ca sursă de inspirație modelul concept electric 『45』, prezentat în cadrul Salonului Auto de la Frankfurt din 2019. Echipa Hyundai a adăptat temă de design 『45』 – „kinetic cube” – caracterizată prin forme unghiulare și suprafețe netede, pentru a crea acest autovehicul de culoare Performance Blue cu accente în nuanțe de portocaliu.

Mini-vehiculul electric – care dispune de un singur loc pentru conducatorul auto – prezintă două motoare de tip DC, viteză maximă atinsă fiind de 7 km/h.

Sustenabilitatea a reprezentat mereu o sursa de inspirație pentru Hyundai, iar noul model a fost creat dintr-un material reciclabil – lemn. Deși autonomia nu a fost înca stabilită oficial, mini-vehiculul poate fi alimentat prin intermediul tehnologiei „Emotion Adaptive Vehicle Control”, care monitorizează starea emotională a conducatorului auto și actionează în funcție de aceasta.