04 March

Hyundai Moldova anunță apariția modelului actualizat Hyundai Accent 2020

Noua imagine a Hyundai Accent este gândită în fiecare detaliu: îi oferă proprietarului său plăcere estetică și ajută să iasă în evidență în fluxul de trafic. Modelul Accent actualizat, oferă clienților un design modern, o fiabilitate a virajelor și o gamă largă de opțiuni deja în configurația de bază. În timpul restyling-ului profund, caroseria Hyundai Accent actualizată a dobândit mai multe caracteristici sportive datorită aspectului schimbat al barei de protecție față și a farurilor pătrunzatoare conectate la noua grilă a radiatorului, care a primit o structură celulară reală.

Interiorul și tabloul de bord au avut și ele parte de schimbări. În interior, șoferul și pasagerii vor aprecia sistemul multimedia actualizat cu un ecran tactil de 8 inci, care se ridică deasupra panoului frontal. Sistemul acceptă interfețele Apple CarPlay și Android Auto, completate de porturile USB și AUX.

Bancheta șoferului oferă un suport lombar excelent, care poate fi reglat acum cu ajutorul acționării electrice. Pasagerii din spate, au posibilitatea de a încărca dispozitive electronice datorită conectorului USB instalat între scaunele din față de pe spatele banchetei șoferului.

Hyundai Accent actualizat este echipat cu o pornire a motorului de la distanță, care vă va permite să încălziți în mod autonom motorul și interiorul automobilului. Funcțiile de încălzire a scaunelor din spate și a parbrizului sunt păstrate. Actualizarea a atins și oglinzile laterale ale sedanului: acum se pliază automat.

Linia de propulsoare a Hyundai Accent actualizat, include două motoare Kappa și Gamma, cu un volum de 1,4 litri și 1,6 litri și o capacitate de 100 și 123 c. p. respectiv. Ambele motoare sunt echipate cu o transmisie manuală sau automată cu 6 trepte. De siguranța șoferului și a pasagerilor în timpul conducerii este responsabil sistemul de stabilitate a cursului de schimb, senzorii de monitorizare a presiunii în anvelope și airbag-urile (până la 6 bucăți, în funcție de echipare).

Pe piața din Republica Moldova, Hyundai Accent actualizat va fi disponibil la începutul lunii martie.