New IONIQ 5

Exterior Design

Hyundai Ioniq 5 design exterior

Fața

Trăsătura caracteristică a prezenței frontale sunt farurile distinctive cu LED-uri cu cei 256 de pixeli parametrici.

Hyundai Ioniq 5 design exterior

Partea laterală

Silueta sportivă, cu liniile scurte ale capotei și linia acoperișului alunecos, prezintă un stâlp C cu o pantă abruptă.

Hyundai Ioniq 5 design exterior

Spatele

Designul farurilor LED poate fi găsit și în spate, cu semnătura Parametric Pixels evidențiată prin dreptunghiurile unice.

Hyundai Ioniq 5 design exterior detalii

Mâner drept al ușii

Hyundai Ioniq 5 design exterior detalii

Acoperiș solar

Hyundai Ioniq 5 design exterior detalii

Admisia activă a aerului

Hyundai Ioniq 5 design exterior detalii

Lumină pixel

Interior Design

O nouă eră pentru designul EV.

Pătrunde în universul mobilității electrice.

Hyundai Ioniq 5 interior

Acoperiș Vision

Acoperișul vizual al lui IONIQ 5 oferă interiorului un sentiment de parcă te-ai afla în aer liber, deoarece tavanul IONIQ 5 este format dintr-un panou mare de sticlă, fără materiale de sprijin.

Hyundai Ioniq 5 interior

Tablou de bord magnetic

Tabloul de bord modular elegant are două afișaje integrate: un ecran de infotainment full-touch de 12,25 inchi și un cluster digital de 12,25 inchi pentru un aspect de înaltă tehnologie care vine standard. Un tablou de bord magnetic atribuie, de asemenea, noutățile vieții tale sctive.

Stil de viață ecologic fără limite

Responsabilitatea socială a Hyundai Motor Company continuă cu Ioniq 5. Sustenabilitatea este centrul viziunii mărcii IONIQ, care poate fi găsită în IONIQ 5 în materiale ecologice și culori inspirate de natură.

Hyundai Ioniq 5 sustenabilitate
Hyundai Ioniq 5 țesături ecologice

Vopsea Bio

Suprafețele lui IONIQ 5, cum ar fi tabloul de bord, comutatoarele, volanul și panourile ușilor sunt acoperite cu vopsea bio care include extracții de ulei din plante precum florile de rapiță și porumb.

Piele ecologică

Scaunul, captușeala și țesătura covorului includ componente bio extrase din trestie de zahăr și porumb, în timp ce pielea utilizată în interiorul lui IONIQ 5 este vopsită cu ulei de in.

Hyundai Ioniq 5 țesături ecologice
Hyundai Ioniq 5 țesături ecologice

Țesătură ecologică

Până la 32 de sticle de plastic sunt mărunțite în așchii de plastic. Aceste așchii sunt topite și filate în fire care formează o țesătură îmbietoare de tapițerie. Țesătura din sticle PET reciclate este folosită pe scaune și pe cotierele ușilor.
Hyundai Ioniq 5 Sustenabilitate

„Este ușor pentru toată lumea să se gândească la crearea unei lumi sustenabile, dar „gândirea” și „acțiunea” aduc rezultate foarte diferite.”

Încărcare ultra-rapidă a bateriei

Cu un încărcător de curent continuu de 350 kW, IONIQ 5 se poate încărca de la 10% la 80% în doar 18 minute. Conform ciclului WLTP, utilizatorii IONIQ 5 trebuie să încarce vehiculul doar cinci minute pentru a obține o autonomie de 100 km.

Baterie cu autonomie lungă

Încărcare rapidă

În versiunea de baterie cu autonomie de lungă durată (72,6 kWh), iar sistemul de baterii de 800 V al IONIQ 5 oferă următorii timpi de încărcare; 350 kW stație DC: timp de încărcare 18 minute de la 10 la 80% autonomie adăugată de la 5 minute de încărcare – 111 km. Stație DC de 50 kW: timp de încărcare 1 oră de la 10 la 80% interval adăugat de la 5 minute de încărcare – 28 km

Baterie standartă

Încărcare rapidă

În versiunea de baterie standard (58 kWh), sistemul de baterii de 800 V al IONIQ 5 oferă următorii timpi de încărcare; 350 kW stație DC: timp de încărcare 18 minute de la 10 la 80% Autonomie adăugată de la 5 minute de încărcare – 88 km. Stație DC de 50 kW: Timp de încărcare 43 min 30 s de la 10 la 80% Interval adăugat de la 5 minute de încărcare – 27 km

Funcție inovatoare Vehicle-to-Load (V2L).

Hyundai Ioniq 5 încărcare baterie

Încărcați de unde doriți

Mașina poate suporta atât infrastructuri de încărcare de 400 V, cât și 800 V. Sistemul de încărcare multiplă este prima tehnologie pantetată din lume. Folosind un convertor care se conectează la portul de încărcare exterior bidirecțional, puteți alimenta dispozitive de până la 3,6 kW chiar și atunci când vehiculul este oprit.
Hyundai Ioniq 5 încărcare baterie

Încărcați din interior

IONIQ 5 vă poate face viața mai ușoară. Poate încărca orice dispozitive electrice, cum ar fi bicicletă electrică, scuter, echipament de camping sau chiar un EV blocat. Funcția de încărcare este activată de un adaptor și se conectează la priza de încărcare. Există o a doua priză sub bancheta din spate pentru încărcarea laptopurilor, telefoanelor și a altor dispozitive.

Orientat spre era încărcării electrice cu E-GMP.

IONIQ 5 este primul vehicul construit pe noua platformă modulară electrică-globală Hyundai (E-GMP). Această platformă dedicată pentru vehiculul electric cu baterie permite o încărcare mai rapidă, o autonomie crescută, mai mult spațiu interior și o manevrabilitate mai bună. Poziția acumulatorului în ampatament asigură o distribuție ideală a greutății între față și spate și un centru de greutate scăzut pentru o performanță îmbunătățită de manevrabilitate.
Hyundai Ioniq 5 E-GMP

Tehnologie de înaltă performanță 800 volți.

IONIQ 5 este unul dintre primele vehicule de serie cu un sistem de baterii de 800 V. Se încarcă ultra-rapid, funcționează constant și este optimizat pentru greutate și spațiu.
Hyundai Ioniq 5

Frânare cu regenerare reglabilă.

Maximizați autonomia în timp ce conduceți. Paletele de schimbare vă permit să reglați nivelul de frânare regenerativă – folosind motorul electric pentru a încetini mașina și a încărca bateria.

Platforma EV.

Hyundai Ioniq 5

Concept modular

E-GMP găzduiește o gamă largă de tipuri de vehicule, distanțe de condus și stiluri de viață printr-un sistem de baterii standardizat echipat cu tehnologie optimizată pentru vehicule electrice.

Conceput pentru siguranță

E-GMP îmbrățișează caracteristici unice de design EV, cum ar fi surplome scurte și ampatament lung, cu siguranță la coliziune, spațiu maximizat pentru pasageri și siguranță baterie.

Hyundai Ioniq 5 E-GMP
Hyundai Ioniq 5

Display Head-up avansat

Hyundai Ioniq 5

Asistență inteligentă la parcare de la distanță