17 September

În curând apare Noul IONIQ 5 în Moldova

IONIQ 5 redefinește mobilitatea electrică datorită designului progresist, performanțelor remarcabile, precum și datorită sistemului de încărcare ultra-rapid.

 

Indentitatea vizuală a IONIQ 5

IONIQ 5 este reprezentată de un design exterior unic caracterizat prin linii minimaliste și subtile, creând un aspect elegant și sofisticat. Mai mult decât atât, au fost integrate lumini Parametric Pixel de ultimă generație, atât din față și continuă din spate accentuând caracterul unic al modelului.

 

 

Iar tavanul format din panou mare de sticlă oferă interiorului un sentiment de extindere.

Un stil de viață ecologic, fără limite

Sustenabilitatea este viziunea de bază a mărcii IONIQ, ce pot fi găsite în IONIQ 5 prin materialele ecologice și culorile inspirate din natură.

Vopsea Bio

Piele ecologică

Țesătură ecologică

Încărcare ultra-rapidă a bateriei

Cu încărcător DC de 350 kW, încărcă de la 10 la 80 la sută în doar 18 minute. Conform ciclului WLTP, utilizatorii IONIQ 5 trebuie să încarce vehiculul doar cinci minute pentru a obține 100 km de autonomie.

De asemenea, poate încărca orice dispozitiv electric, cum ar fi bicicleta electrică, scuter, echipament de camping sau chiar un vehicul electric. Funcția de încărcare este activată de un adaptor și se conectează la priza de încărcare. Există o a doua priză sub scaunul din spate pentru încărcarea laptopurilor, telefoanelor și a altor dispozitive.

Direcționând în era electrică cu E-GMP.

Accelerație de la 0 la 100 km / h în doar 5,2 secunde, oferă o autonomie de până la 481 de kilometri în versiunea cu tracțiune integrală echipată cu bateria Long Range și oferă o dinamică de conducere excelentă și performanțe sportive cu o viteză maximă de 185 km / h .

Mai multă informație despre specificațiile IONIQ 5 găsiți în articolul: “Hyundai IONIQ 5 redefinește mobilitatea electrică”