25 August

Noul KONA Hybrid – Deja în Moldova!

Distribuitorul auto Hyundai Moldova are disponibil spre vânzare noul SUV – KONA în versiunea hibridă.
Noul Kona strălucește prin calitatea sa de top în clasă. Iată detaliile caracteristicilor noului Kona, precum designul său high-tech, spațiul generos,  și specificațiile avansate.

Procesul de dezvoltare a noului KONA a demarat cu varianta EV, o abordare neconvențională în ceea ce privește designul, care reflectă strategia accelerată de electrificare abordată de Hyundai. Autovehiculul oferă echipamente avansate de siguranță și de confort pentru toate versiunile.

Elemente de design care evidențiază sportivitatea și îmbunătățesc performanțele.

Seamless Horizon Lamp oferă autovehiculului un aspect distinctiv și armonios. Sportivitatea modelului este evidențiată de bandourile robuste ale pasajelor roților cu lămpi față/ spate integrate, dar și de jantele de 19 inchi cu design special (premieră pentru KONA).

În cazul versiunii HEV (Hibridă), bara de protecție față se remarcă printr-un ornament tridimensional, dar și prin bandourile negre pentru pasajele roților, grilă fiind înlocuită de un scut de protecție.

Interior spațios și confortabil

Comparativ cu generația anterioară, noul KONA oferă un interior mai spațios, datorită ampatamentului mai mare cu 60 mm (spațiul pentru picioare extins cu 77 mm, respectiv cu 11 mm pentru cap). În spate, spațiul pentru umeri este de 1.402 mm (cel mai mare din clasa să).

În plus, consola centrală – care utilizează tehnologia shift-by-wire – este acum poziționată în spatele volanului, asigurând astfel mai mult spațiu pentru obiectele personale. Cu bancheta din spate rabatată, KONA oferă un volum de încărcare de până la 723 de litri (conform SAE). Totodată, pentru mai mult confort în timpul călătoriilor lungi, cele două ecrane de 12,3 inchi au fost poziționate ergonomic.

Tehnologii avansate 

Funcția Over-the-Air (OTA) permite actualizări software, pentru a oferi o experiență la volan mai sigură și mai confortabilă. De asemenea, actualizările OTA includ noi funcții pentru sistemul de iluminare ambientală.

În funcție de preferințe, conducătorii auto pot regla înălțimea de deschidere a hayonului, accesând ecranul sistemului multimedia sau prin apăsarea timp de 3 s a butonului de închidere (atunci când hayonul ajunge la înălțimea dorită).

La maximizarea confortului oferit contribuie și: sistemul integrat de memorie pentru setările poziției scaunului, multiplele porturi de încărcare (inclusiv sistemul de încărcare wireless) și Digital Key 2 Touch, care utilizează tehnologia NFC specifică telefoanelor/ ceasurilor.

Mai multă siguranță

Noul KONA este echipat cu: Forward Collision-avoidance Assist (FCA), Lane Keeping Assist (LKA), Blînd-Spot Collision Avoidance Assist (BCA), Safe Exit Warning (SEW), Intelligent Speed Limit Assist (ISLA), Driver Attention Warning (DAW), Blînd-spot View Monitor (BVM), High Beam Assist (HBA), Smart Cruise Control (SCC), Navigation-based Smart Cruise Control (NSCC), Lane Following Assist (LFA), Highway Driving Assist (HDA), Surround View Monitor (SVM), Rear Cross-Traffic Collision-Avoidance Assist (RCCA), Forward/Side/Reverse Parking Distance Warning (PDW), Reverse Parking Collision-Avoidance Assist (PCA), respectiv Remote Smart Parking Assist (RSPA)*

Dimensiuni:

Model

KONA HEV

Lungime

4.350 cm

Latime

1.825 cm

Înaltime

1.580 cm

(versiunea cu anvelope de 17 inchi)

Ampatament

2.660 cm

 

Gamă variată de motorizări

Varianta HEV este disponibilă cu un propulsor pe benzină de 1,6 l GDi cu injecție directă, special calibrat, alături de un motor electric, care asigură accelerații impresionante și eficiență sporită, oferind 141 CP și cuplu maxim de 265 Nm.

Notă: majoritatea detaliilor prezentate au la bază informații specifice pieței din Coreea. Disponibilitatea și specificațiile pot diferi în funcție de țară și de regiune.

Noul Kona este deja în showroom-ul nostru! Vizitați-ne pe adresa str. Calea Moșilor 5/1 sau apelați la numărul 022 800 888 și aflați mai multe!