12 April

IONIQ 5 – PROTAGONISTUL VIDEOCLIPULUI ECHIPEI AS ROMA REGIZAT DE JOSÉ MOURINHO

Hyundai, in calitate de partener oficial al echipei AS Roma, a realizat un nou videoclip alaturi de antrenorul echipei, José Mourinho, dar si de vedetele clubului. Platoul de filmare a fost alimentat de modelul IONIQ 5, prin intermediul functiei Vehicle-to-Load (V2L). Materialul video poate fi urmarit accesand: https://youtu.be/6C7zolHqOYs.

Cu peste 30 de premii si de distinctii obtinute la nivel european, IONIQ 5 este protagonistul videoclipului realizat pentru echipa AS Roma, intr-un studio de productie neconventional, special amenajat pentru aceasta ocazie. Antrenorul portughez – José Mourinho a fost prezent in toate momentele importante ale procesului de realizare a materialului, inclusiv in ceea ce priveste gestionarea luminilor, a sistemului de sunet si a tututor ecranelor existente pe platou, care au fost conectate direct la modelul IONIQ 5. Datorita sistemului Vehicle-to-Load (V2L), CUV-ul Hyundai – 100% electric a furnizat toata energia necesara desfasurarii actiunii in conditii optime.

V2L permite alimentarea sau incarcarea oricarui dispozitiv electric (ex.: biciclete si scutere electrice, echipament de campare), chiar si a altor autovehicule electrice, actionand ca o baterie externa cu o putere de pana la 3,6 kW.

IONIQ 5 a fost dezvoltat avand la baza platforma Hyundai dedicata vehiculelor electrice – Electric Global Modular Platform (E-GMP). E-GMP ofera, in modul standard, posibilitatea de incarcare la 800 V, dar si la 400 V, fara necesitatea unor componente sau adaptoare suplimentare. Sistemul complex de incarcare reprezinta o tehnologie brevetata in premiera mondiala, care permite propulsorului si invertorului cresterea tensiunii de la 400 V la 800 V. Cu un incarcator de 350 kW, IONIQ 5 permite incarcarea bateriei de la o capacitate de 10% pana la 80% in doar 18 min. Conform testelor WLTP, pentru o durata de incarcare de 5 min, IONIQ 5 ofera o autonomie de 100 km.