21 June

Hyundai Santa Fe – cel mai sigur automobil marca Hyundai

Care automobil din gama de modele Hyundai este cel mai fiabil? Răspunsul la această întrebare a fost oferit de analiștii americani iSeeCars.

Potrivit raportului publicației americane “iSeeCars”, cea mai fiabilă mașină din gama mărcii coreene este crossoverul de dimensiuni medii Santa Fe. Evaluarea fiabilității pentru acest model este de 8,5 din 10, ceea ce reprezintă cel mai bun rezultat printre modelele Hyundai.

Fiabilitatea ridicată a Hyundai Santa Fe nu este o surpriză prea mare. Compania Hyundai a fabricat acest crossover de dimensiuni medii începând cu anul 2001, când primul Santa Fe a ieșit de pe linia de asamblare. De atunci, compania a reproiectat SUV-ul de patru ori și se află în prezent la cea de-a patra generație.

Această istorie îndelungată a permis inginerilor și designerilor Hyundai Motor Company să perfecționze vehiculul și să soluționeze problemele acestuia. Acesta este un motiv semnificativ pentru care Santa Fe are o reputație bună în ceea ce privește fiabilitatea.

Santa Fe se bucură de o gamă variată de tehnologii avansate de siguranță, menite să protejeze atât șoferul, cât și pasagerii. Printre acestea se numără:

  1. Sistemul de asistență la menținerea benzii (LKA): Acest sistem monitorizează poziția vehiculului în cadrul benzii de circulație și oferă asistență direcțională pentru a menține mașina pe traiectoria corectă, reducând riscul de coliziune cu alte vehicule sau obiecte de pe drum.

  2. Sistemul de avertizare a coliziunii frontale (FCA): Utilizând senzori și camere, acest sistem detectează vehiculele sau obiectele din față și emite avertismente sonore și vizuale pentru a avertiza șoferul despre posibila coliziune iminentă. În cazul în care șoferul nu reacționează, sistemul poate acționa automat frânele pentru a preveni sau a reduce impactul.

  3. Sistemul de asistență la parcare (PCA): Această tehnologie facilitează manevrarea în spații de parcare strânse, utilizând senzori și camere pentru a ghida șoferul în efectuarea manevrelor de parcare. Sistemul poate, de asemenea, să detecteze obstacolele și să emită avertismente sonore pentru a preveni coliziunile.

Hyundai Santa Fe

Hyundai Santa Fe a obținut rezultate remarcabile în teste de siguranță efectuate de organizații independente precum Insurance Institute for Highway Safety (IIHS) și Euro NCAP. Automobilul a primit cele mai înalte clasificări și evaluări în ceea ce privește siguranța, confirmând angajamentul Hyundai de a oferi vehicule fiabile și protecție excelentă pentru pasageri.

Hyundai Santa Fe

Cu o istorie de succes și inovație constantă, Hyundai Santa Fe se evidențiază ca fiind cel mai sigur automobil marca Hyundai. Cu tehnologii avansate de siguranță, rezultate remarcabile în teste și clasificări de top în domeniu, Santa Fe oferă o experiență de conducere sigură și liniștitoare. Indiferent dacă călătoriți în familie sau efectuați deplasări zilnice, Hyundai Santa Fe vă oferă confort, fiabilitate și, mai presus de toate, protecție superioară pe parcursul drumului.

Sursă: https://www.iseecars.com/rankings/best-hyundai-suvs#