27 August

Hyundai Motor prezintă prima imagine a noului minicar

•Silueta în formă de pană, liniile ascuțite și corpul ușor subevaluat al minicarului Hyundai Soapbox creează un aspect dinamic, similar cu automobilul-concept „45”

În curând modelul va fi disponibil pentru clienții din Europa

 

Hyundai Motor dezvăluie prima imagine de teaser a unui nou proiect dezvoltat sub auspiciile Hyundai Design Center Europe. Imaginea prezintă conturul unei automobile «de săpun» pe un fundal întunecat. Minicarul este galben cu sigla Hyundai pe lateral.

Automobilul are o siluetă ușor înclinată la un unghi de 45 de grade. Roțile deschise și cadrul coborât conferă modelului un caracter dinamic. Liniile drepte și lungi pot fi, de asemenea, distinse în unghi peste corp – o asemănare clară cu conceptul 45.

Termenul „săpun” se referă la un vehicul nemotorizat, acționat gravitațional, utilizat în mod tradițional de copii pentru a face cursele de drumuri în jos. Inițial, mașinile în miniatură erau fabricate din cutii uzate de săpun făcute din lemn. Minicarurile sunt deosebit de populare în Europa și America de Nord, unde au loc multe curse cu automobile «de săpun».

Mai multe detalii, inclusiv planurile Hyundai de a pune la dispoziția clienților din Europa designul inspirat din tradiționalul minicar, vor fi anunțate în curând.