10 March

Inovatorul Hyundai IONIQ 5 a primit distincții de top la Premiile «Automobilul Anului» din Marea Britanie

Inovatorul Hyundai IONIQ 5 a primit distincții de top la Premiile «Automobilul Anului» din Marea Britanie.

– A primit o serie de premii prestigioase pe parcursul anului 2021 și la începutul anului 2022.

– Hyundai i20N a câștigat, de asemenea, premiile pentru Automobilul Anului din Marea Britanie pentru cel mai bun automobil de performanță.

 

LEATHERHEAD, Anglia / SEOUL, Coreea, 8 martie 2022 — Noul Hyundai IONIQ 5 și-a complectat lista premiilor «Automobilul Anului» și a fost desemnat « Automobilul Anului 2022» în Marea Britanie.

John Challen, editor și director general al premiilor UK «Car of the Year» , a comentat că designul, performanța și caracterul practic fac din Hyundai IONIQ 5 o ofertă fantastică pentru cei ce caută vechicul electric.

Ashley Andrew, Manager și Director Hyundai Motor UK, a declarat: “IONIQ 5 a captat cu adevărat atenția consumatorilor din Marea Britanie. Sunt sigur, că automobilul electric, elegant și premium va atrage practic toți cumpărătorii de automobile noi. Aspectul său inovator arată că este suficient de încăpător pentru familiile numeroase, sistemul său de propulsie eficient cu emisii zero este ideal pentru cumpărătorii de automobilele de serviciu, iar interiorul său luxos, ecologic face Hyundai un adevărat produs din categoria premium. Cîștigînd premiul British Car of the Year este o mare onoare pentru noi”.

De la momentul apariției sale în 2020, Hyundai IONIQ 5 a cîștigat o mulțime de fani datorită designului său atractiv, a unei autonomii de până la 498 de km și a capacității de a se reîncărca rapid de la 10% la 80% în doar 18 minute.

Astfel, Hyundai IONIQ 5 a primit o serie de premii prestigioase. În iulie anul trecut, a fost desemnat Automobilul anului la Auto Express «New Car Awards 2021» și a câștigat, de asemenea, la categoriile «Automobilul mediu», «Automobilul electric clasa premium» și «Design».