09 March

HYUNDAI IONIQ 6 PRINTRE CEI TREI FINALIȘTI A 2023 WORLD CAR AWARDS

 Hyundai Motor Company’s IONIQ 6 se numără printre cei trei finaliști în trei categorii la premiile World Car Awards din 2023.

IONIQ 6 este principalul pretendent în trei categorii: World Car of the Year, World Electric Vehicle și World Car Design of the Year.

IONIQ 6 se bazează pe aceeași platformă Electric-Global Modular (E-GMP) ca și World Car of the Year 2022, IONIQ 5, și a obținut un răspuns extrem de pozitiv de când a fost prezentat anul trecut.

Hyundai IONIQ 6 a câștigat, de asemenea, numeroase premii prestigioase în ultimele luni, fiind numit “Saloon of the Year” la premiile GQ Car Awards 2023 și “New Car of the Year” la Le Guide de l’auto. De asemenea, a obținut o evaluare de cinci stele pentru siguranță și o selecție “Best in Class” în categoria “Large Family Car” de la Euro NCAP.

World Car Awards este un eveniment anual care implică 100 de jurați internaționali din 32 de țări, care fac test-drive și votează dintr-o listă de vehicule eligibile.

 

Câștigătorii vor fi anunțați în direct la o ceremonie de premieră în cadrul New York International Auto Show 2023, pe 5 aprilie 2023. Acesta este al 18-lea an al parteneriatului World Car Awards cu New York International Auto Show.