01 April

Hyundai a fost desemnată, ca cea mai bună afacere electronică a anului de către premiile Move Electric Awards

Leatherhead, 30 martie 2022 – Hyundai Motor Group a câștigat premiile Move Electric 2022 pentru E-Business of the Year, iar revoluționarul IONIQ 5 a fost, de asemenea, desemnat, ca cel mai bun vehicul electric.

Premiile Move Electric 2022 desemnează toate formele de mobilitate electrică, cu accent pe automobilele și companiile, care îi ajută pe oameni să-și reimagineze modul în care călătoresc. Câștigătorii au fost selectați de un juriu, care a inclus experți din categoriile respective.

«În doar câțiva ani, Hyundai Motor Group a evoluat de la o firmă de automobile, care încearcă să ajungă din urmă concurenți europeni bine-cunoscuți la un grup care stabilește standarde și dezoltă noi tehnologii. Hyundai a făcut acest lucru investind masiv în electrificare și într-o infrastructură de mobilitate mai largă. Hyundai IONIQ 5 este o demonstrație a progresului companiei. Investind masiv în tehnologia electrică, Hyundai a creat vehicul, care stabilește standardul pentru concurenții săi. IONIQ 5 arată și se simte, ca un vehicul din viitor, dar o puteți cumpăra și o puteți conduce astăzi pe drum» – spune James Attwood, editor la Move Electric.

Hyundai intenționează să introducă 17 modele complet electrice: 11 modele de la marca Hyundai împreună cu șase modele de la marca de lux Genesis până în 2030, deoarece compania încearcă să-și extindă gama de vehicule electrice. Noile modele Hyundai BEV vor include trei sedanuri, șase SUV-uri, un vehicul utilitar ușor și un nou tip de model. Hyundai va începe să vândă IONIQ 6 în acest an, urmat de IONIQ 7 în 2024.

Dar tranziția către transportul rutier cu emisii zero este doar începutul viziunii mărcii Hyundai. Hyundai explorează vehiculele aeriene personale, vehiculele autonome tip pod pentru diverse scopuri și robotica, care poate conecta lumea virtuală cu realitatea.

«La Hyundai are loc o schimbare foarte deliberată. Investim activ în servicii mobile, construim relații strânse cu furnizorii de servicii mobile de top și ne extindem rolul dincolo de sectorul auto. Suntem extrem de recunoscători experților în mobilitate de la Move Electric pentru că au recunoscut salturile mari pe care le-am făcut deja în transformarea afacerii noastre, precum și gama noastră de vehicule electrice, în special IONIQ 5»- spune Ashley Andrew, director general al Hyundai Motor UK.