01 September

Familia Hyundai KONA oferă modelul ideal pentru fiecare client

Familia Hyundai KONA oferă modelul ideal pentru fiecare client

 

Întreaga familie KONA a Hyundai Motor oferă una dintre cele mai largi selecții de propulsie și asamblare din industrie după preferința clienților. Pentru a se potrivi cu aproape orice stil de viață.

În 2017 SUV-ul subcompact a fost lansat cu două motoare pe benzină, în ziua de astăzi Hyundai a introdus propulsoarele diesel, hibride și cu baterie electrică, urmate de garnitura sportivă N Line.

Toate variantele oferă o cantitate generoasă de spațiu în dimensiuni compacte. Clienții pot alege între tracțiunea față și tracțiunea integrală. Cu puțin peste patru metri lungime, 1,8 metri lățime și 1,57 metri înălțime, KONA oferă șoferilor vizibilitate excelentă și spațiu interior, cu toate acestea este ușor de urcat și de manevrat.

 

KONA: un SUV mic ce lovește puternic

Intrând pe piața europeană în 2017, KONA combină premii în elemente de design, conectivitate și caracteristici de siguranță de ultimă generație. Disponibil la un preț accesibil, KONA este modelul perfect pentru clienții care doresc o experiență de condus de calitate, combinată cu capacități SUV. Devenind unul dintre cele mai populare modele Hyundai din Europa.

După cea mai recentă îmbunătățire a produsului de la sfârșitul anului 2020, SUV-ul subcompact are acum un design elegant și sofisticat. Incluzând faruri noi, o grilă mai largă a radiatorului și o protecție mai proeminentă la antiderapant. De asemenea, a efectuat un upgrade pentru caracteristicile sale de siguranță Hyundai SmartSense, tot astfel a inclus și mai multe servicii Bluelink® Connected Car, precum și au fost extinse caracteristicile de conectivitate și comoditate.  

Noul KONA vine cu un motor pe benzină îmbunătățit T-GDI Smartstream de 1,6 litri cu transmisie cu dublu ambreiaj (DCT) cu 7 trepte sau cu un motor pe benzină T-GDI Smartstream de 1,0 litri cu transmisie manuală cu 6 trepte sau cu o viteză opțională 7 -DCT. Clienții au opțiunea de a echipa motorul T-GDI de 1,0 litri cu tehnologie hibridă ușoară de 48 de volți.

 

KONA Hybrid: un SUV cu un consum de combustibil excepțional

Noul KONA Hybrid combină caracteristicile de design elegant, tehnologiile inteligente ADAS și caracteristicile de conectivitate intuitive ale noului KONA cu un sistem de propulsie hibrid inovator. KONA Hybrid este conceput pentru a face apel la persoanele și familiile care respectă mediul înconjurător și care își doresc confortul unui SUV.

Grupul de propulsie combină un motor pe benzină cu injecție directă GDI de 1,6 litri special calibrat cu un motor electric de 43,5 CP pentru o putere combinată de 141 CP și un cuplu de 265 Nm. SUV-ul versatil poate comuta perfect între motorul cu ardere internă și motorul electric și uneori chiar le poate utiliza pe amândouă simultan. Acest lucru permite mașinii să ofere un consum de combustibil superb, fără a compromite performanțele la volan.

Motorul își extrage energia din bateria de polimer litiu-ion de mare putere de 1,56 kWh. Sistemul inovator de frânare regenerativă KONA Hybrid ajută la încetinirea mașinii în timpul încărcării bateriei. Mai mult decât atât, DCT cu 6 trepte și tracțiunea înainte oferă clienților o experiență de conducere sportivă.

„Clienții cer mai multe SUV-uri și soluții electrificate – Hyundai răspunde cu o combinație a ambelor”, a spus Andreas-Christoph Hofmann, vicepreședinte Marketing și produs Hyundai Motor Europe.

„Fiind unul dintre cele mai populare modele ale noastre, KONA a jucat un rol cheie în succesul Hyundai în Europa în ultimii ani. Acesta este motivul pentru care este important pentru noi să îmbunătățim în continuu acest model – astfel încât să putem continua să livrăm cel mai bun produs posibil clienților noștri. ”

 

Linia KONA N: KONA înfășurat într-un pachet sportiv

Noul KONA este disponibil și cu finisajul N Line inspirat din N. Modelele N Line oferă un aspect mai sportiv decât replicile lor de bază.

În partea din față, grila exclusivă N Line cu designul său unic de plasă îl diferențiază de restul familiei KONA. În loc de plăcuța de alunecare robustă a noului KONA, bara de protecție are o buză aerodinamică, în stil N, care creează un efect apropiat de sol. Jantele exclusive din aliaj de 45.72 centimetri tăiate cu diamant completează placările de culoarea caroseriei și noul panou basculant lateral. Aripioarele proeminente, un difuzor aerodinamic central mare și țevile de evacuare duble sport definesc partea din spate.

Stilul inspirat de performanță poate fi găsit în interiorul liniei KONA N Line. În cabină, volanul N Line din piele îmbină confortul și controlul. Scaunele sportive sunt în relief cu sigla N pe tetieră și sunt din piele, pânză sau piele de căprioară. Pentru aderență îmbunătățită și mai mult caracter sportiv, accente metalice sportive, sigla N, o linie roșie de curse și inserții din piele caracterizează schimbătorul de viteze N Line. Cusăturile cu contrast roșu accentuează scaunele, volanul, schimbătorul de viteze și consola centrală.

Linia KONA N este disponibilă cu motor pe benzină T-GDI de 1,0 litri sau T-GDI de 1,6 litri, atât în ​​variantele cu tracțiune cu două roți, cât și în cele cu patru roți. Linia sportivă KONA N Line reprezintă 15% din KONA-urile cu motoare cu ardere internă vândute.

 

KONA Electric: Cel mai vândut Hyundai cu zero emisii

De la lansarea sa în 2018, Hyundai KONA Electric a depășit așteptările în Europa datorită transmisiei sale puternice complet electrice, autonomiei lungi și aspectului elegant al SUV-ului. Un total de aproape 97.000 de unități au fost vândute până în prezent în Europa. În Germania, KONA Electric este cel mai popular KONA din gama de modele. Pentru a ține pasul cu cererea clienților, Hyundai a început să producă KONA Electric la fabrica sa cehă pentru piețe dedicate, Hyundai Motor Manufacturing Czech (HMMC), în 2020. Aceasta înseamnă că KONA Electric este „fabricat în Europa, pentru Europa”.

Designul exterior al KONA Electric este mai elegant și mai rafinat, oferindu-i un aspect mai rational, are o grilă de radiator închisă și se caracterizează prin forme netede, aerodinamice.

KONA Electric este destinat clienților ecologici și a fost numit o mașină electrică de top pentru familii. Oferind o gamă de lider pe segment la un preț accesibil, făcând-o mașina perfectă pentru clienții care caută confortul SUV fără emisii.

KONA Electric este disponibil cu două motoare electrice cu baterie. Versiunea cu autonomie lungă, cu o baterie de 64 kWh, oferă o autonomie impresionantă de 484 de kilometri la o singură încărcare (WLTP). Opțiunea de baterie de 39,2 kWh oferă o autonomie de până la 305 kilometri la o singură încărcare (WLTP).

Însă raza de acțiune efectivă poate varia – KONA Electric a parcurs până la 1.026 de kilometri cu o singură încărcare. Astfel, pe lângă premiile adunate de KONA Electric, aceasta a depășit recordul mondial Guinness pentru „Cea mai mare altitudine realizată într-o mașină electrică”. În 2020, a primit, de asemenea, un rating NCAP de cinci stele – bazat pe măsurători de aer curat, eficiență energetică și gaze cu efect de seră.

Când am lansat KONA Electric în 2018 ca primul SUV complet electric subcompact din lume, acesta a reprezentat un pas major înainte pentru o mobilitate electronică la prețuri accesibile”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, vicepreședinte Marketing și produs la Hyundai Motor Europe.

„Cu noul KONA Electric, demonstrăm că Hyundai este pe deplin angajat să conducă cu emisii zero, oferind clienților noștri asistență la conducere îmbunătățită și caracteristici de siguranță, făcându-l un pachet și mai dorit.”

 

KONA N: primul „SUV fierbinte” al Hyundai

Noul KONA N preia designul modern al KONA și adaugă caracterul îndrăzneț și dinamic al lui Hyundai N. „SUV-ul fierbinte” compact urban poate oferi atât o conducere echilibrată de zi cu zi, cât și o performanță exaltantă, fără a compromite experiența sa de distracție la volan.

KONA N combină performanțe ridicate și o experiență distractivă de condus cu beneficii SUV, cum ar fi o vizibilitate mai bună și un aspect SUV. Este proiectat pentru tineri singuri activi și familii tinere entuziaste. Este perfect pentru clienții care doresc atât plăcerea la volan a performanțelor la nivel de hot-hatch, cât și versatilitatea unui SUV.

Noul KONA N vine cu un motor T-GDI de 2.0 litri cu patru cilindri turbo, care generează o putere de 280 CP și un cuplu maxim de 392 Nm. Cu acest motor, KONA N poate atinge o viteză maximă de 240 km / h și accelera de la 0 la 100 km / h în 6,4 secunde. Motorul are, de asemenea, o putere plană, care oferă mai mult cuplu și putere, precum și îmbunătățește accelerația la rotații medii și înalte.

Noul KONA N este echipat cu N DCT, o versiune îmbunătățită a dublu ambreiajului Hyundai cu opt trepte, de tip umed. N DCT aplică confortul unei transmisii automate experienței antrenante a unei cutii de viteze secvențiale. Ambreiajele duble permit o accelerație îmbunătățită și o schimbare mai rapidă, precum și trei funcții exclusive N care utilizează managementul logicii de schimbare dedicate pentru a spori performanța mașinii: N Power Shift (NPS), N Grin Shift (NGS) și N Track Sense (NTS) .

 

Garanție atractivă pentru liniște sufletească

Toate cele cinci versiuni ale Hyundai KONA sunt construite la cele mai înalte standarde de calitate, motiv pentru care Hyundai îl oferă cu o garanție nelimitată de cinci ani. În acest fel, clienții se pot îngrijora mai puțin de mașinile lor și se pot bucura de liniște sufletească. În plus, bateria de polimer litiu-ion de înaltă performanță este protejată în garanție timp de opt ani sau 160.000 de kilometri, oricare ar fi primul.

Declinare de responsabilitate: date privind emisiile și CO2

 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA 1.0 T-GDI cu 6MT 2WD în l / 100 km: 6,1-5,7; Emisii de CO2 combinate în g / km: 137-128 (WLTP)
 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA 1.0 T-GDIcu 7DCT 4WD în l / 100 km: 6,0-5,8; Emisii de CO2 combinate în g / km: 137 – 132 (WLTP)
 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA 1.0 T-GDI 48V cu 6iMT 2WD în l / 100 km: 6,1-5,5; Emisii de CO2 combinate în g / km: 139-124 (WLTP)
 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA 1.6 T-GDI cu 7DCT 2WD în l / 100 km: 6,7-6,2; Emisii de CO2 combinate în g / km: 152-142 (WLTP)
 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA 1.6 T-GDI cu 7DCT 4WD în l / 100 km: 7,4-7,0; Emisii de CO2 combinate în g / km: 167-160 (WLTP)
 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA 1.6 CRDi cu 6iMT 2WD în l / 100 km: 5,2-4,7; Emisii de CO2 combinate în g / km: 136-124 (WLTP)
 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA 1.6 CRDi cu 7DCT 2WD în l / 100 km: 5,2-4,7; Emisii de CO2 combinate în g / km: 136-124 (WLTP)
 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA 1.6 CRDi cu 7DCT 4WD în l / 100 km: 5,6-5,2; Emisii de CO2 combinate în g / km: 147-137 (WLTP)
 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA Hybrid 1.6 GDI Hybrid în l / 100 km: 5.4‑5,0; Emisii de CO2 combinate în g / km: 122-114 (WLTP)
 • Consumul de energie electrică combinat pentru Hyundai KONA Electric 39,2 kWh în kWh / 100 km: 14,3; Emisii de CO2 combinate în g / km: 0 (WLTP)
 • Consumul de energie electrică combinat pentru Hyundai KONA Electric 64 kWh în kWh / 100 km: 14,7; Emisii de CO2 combinate în g / km: 0 (WLTP)
 • Consumul de combustibil combinat pentru Hyundai KONA N 2.0 T-GDI (280 PS) cu DCT în l / 100 km: 8,5; Emisii de CO2 combinate în g / km: 194 (WLTP)