27 October

Ofertă specială pentru Hyundai Tucson Hybrid: Reducere de până la 1500$!

Dorești să economisești la achiziționarea unui automobil nou? Atunci te așteaptă o nouă ofertă de la distribuitorul oficial Hyundai din Moldova.

Începând cu 1 noiembrie 2023, poți achiziționa noul Tucson Hybrid cu o reducere de până la 1500$!

Hyundai Tucson Hybrid este un SUV puternic și economic, care îmbină cele mai bune calități ale celor două tipuri de propulsie: pe benzină și electric. Modelul este echipat cu un motor pe benzină de 1,6 litri T-GDI Smartstream, având o putere totală de 230 CP.

Hyundai Tucson Hybrid se remarcă prin mersul său lin și dinamic, precum și prin consumul redus de combustibil. Consumul mediu de combustibil este de doar 4,8 litri/100 km.

În plus, Tucson Hybrid este dotat cu numeroase tehnologii și funcții avansate, printre care se numără:

  • Funcția de urmărire a benzii cu sistem de asistență la menținerea benzii de rulare
  • Cruise-control inteligent
  • Ecran de bord Supervision Cluster cu 10.25″ TFT LCD afișaj și coloană sonoră
  • Sistem de avertizare a prezenței pasagerilor din spate (Rear Occupant Alert system)
  • Sistem de monitorizare a punctului mort “View Monitor”
  • Monitorizare 360°

Hyundai Tucson Hybrid este alegerea ideală pentru cei care caută un SUV confortabil și economic, echipat cu numeroase funcții moderne. Reducerea de până la 1500$ face această ofertă și mai atractivă.

Nu amâna achiziția, numărul de mașini este limitat! Pentru mai multe informații sau întrebări suplimentare, te rugăm să contactezi managerii noștri la numărul de telefon 022 800 888 sau să ne vizitezi la adresa str. Calea Moșilor 5/1.