02 July

Ofertă profitabilă pentru stocul limitat Hyundai Santa Fe.

Din 01.07.2020 centrul auto Hyundai Moldova anunță o ofertă specială pentru stocul limitat Hyundai Santa Fe.

Știm că nu este nimic mai important decât petrecerea timpului de calitate alături de familie și prieteni.

În special pentru dumneavoastră, centrul auto Hyundai Moldova anunță eliminarea stocurilor existente ale modelului Hyundai Santa Fe.

Începând cu 1 iulie 2020, puteți achiziționa unul dintre SUV-urile Santa Fe cu un beneficiu maxim de până la 50.000 de lei. *

Descoperiți tehnologia care creează momentele unice din viața dumneavoastră.

Confortul oferit de Santa Fe face călătoria atât de ușoară încât nu veți pierde niciun moment important pentru familia dumneavoastră. Head Up Display afișează toate informațiile necesare șoferului direct pe parbriz, portul de încărcare wireless al smartphone-ului facilitează încărcarea dispozitivului mobil, iar sistemul integrat de memorie a scaunului exclude nevoia de a ajusta scaunul de fiecare dată când te urci în mașină.

Călătoriile alături de familie cu Santa Fe vor fi memorabile datorită motoarelor puternice –  benzină (2,4 GDi, 188 CP și 2,4 MPi, 172 CP) și diesel (2,2 CRDi, 200 CP), care sunt împerecheate cu transmisii cu 6 și 8 trepte pentru performanțe ridicate și economie de combustibil.

Aflați totul despre mașina perfectă de familie, care se bazează pe grija și confortul fiecărui pasager. Acum, cu un beneficiu de până la 50.000 de lei.

La fel, puteți profita de o ofertă de leasing specială – rata dobânzii 5%* anual.

* Oferta este disponibila doar pentru automobilele din stoc.