23 February

Ofertă de leasing specială pentru gama Hyundai – rata dobânzii 5% anual.

Centrul Auto Hyundai Moldova în parteneriat cu BT Leasing Moldova anunță ofertă specială de leasing pentru modele selectate marca Hyundai.

Acum, alegând unul dintre automobile Hyundai, anume -Hyundai Elantra, Hyundai Creta, Hyundai Tucson, Hyundai Santa Fe, Hyundai Palisade, Hyundai New KONA Hybrid, puteți profita de o ofertă de leasing specială – rata dobânzii 5%* anual.

Rata dobânzii – 5%
Avans minim – 40%
Perioada finanțării – 36 luni
Comision de acordare – 2%
Rambursare anticipată – 0%

Alegeți un automobil demn de caracterul Dumneavoastră:

Revoluționară Hyundai Elantra

Depășește cu ușurință orice dificultăți. Descoperiți calitățile excelente ale noului Elantra – dinamică, elegantă și luxoasă ca niciodată. Interiorul este complet centrat pe șofer, datorită aspectului captivant al “coconului”: elementele joase și late radiază din ușă și converg din nou în consola centrală. Interface control, format din două ecrane integrate armonios, subliniază senzația sportivă din interiorul vehiculului.

 

Energicul Hyundai Creta

Datorita proporțiilor dinamice, Hyundai Creta pare compactă și funcțională în același timp. Acest SUV compact se încadrează în aproape orice spațiu de parcare și, bineînțeles, funcționează bine pe orice suprafață a drumului. Indiferent de motorizarea aleasă Hyundai Creta vă va surprinde cu o serie de opțiuni convenabile și tehnologice, care ușurează viața zi de zi mult și fac plăcută fiecare călătorie.

 

Fabulosul Hyundai Tucson

Hyundai Tucson face totul ce îți dorești posibil cu calitățile sale excepționale și echipamentele bogate. Este încăpător și versatil, confortabil și practic, sigur și dinamic. Tucson este un însoțitor indispensabil pentru un stil de viață variat.

 

Excentricul Santa Fe

Hyundai Santa Fe este pregătit să treacă cu demnitate orice test. SUV-ul este disponibil cu motoare de tip diesel sau benzină, echipate cu o cutie de viteze cu 6 sau 8 trepte. Impecabil pe exterior – desăvârşit  în interior. Aici nu există loc pentru detalii aleatorii.

 

Nobilul Palisade

Fără compromisuri – doar calcul precis și tehnologie perfectă. Hyundai Palisade convinge momentan: confort rafinat, stil izbitor, dinamică excepțională. O caracteristică distinctivă a Hyundai Palisade este să nu se oprească la ceea ce s-a obținut, ci să-și demonstreze de fiecare dată abilitatea de conducere inovatoare.

 

Confident și incomparabil Hyundai New KONA Hybrid

Cel mai mult noi prețuim momentele în viață, în care nu lumea ne influențează, ci noi influențăm lumea și o schimbăm. Aceasta este esența și spiritul modelului Kona Hybrid. Un amestec dinamic de stil și performanță și cea mai bună tehnologie de ultimă generație. Acest SUV compact merită cu adevărat atenția Dumneavoastră. Liniile netede, sculptate și marginile ascuțite se unesc perfect în exteriorul Kona Hybrid. Designul progresiv conferă dinamism și eleganță SUV-ului compact. Stilul sportiv și caracteristicile off-road completează aspectul unic al noului crossover Kona Hybrid.

 

Demnitate și prestigiu la doar 5%* anual.

*DAE – de la 7.53%

Calculator Leasing “Rata dobânzii – 5% anual”

Centrul Auto Hyundai Moldova
Calea Mosilor, 5/1
022 800 888

BT Leasing Moldova
A. Puskin, 60/2
022 260 790