19 July

Noul Hyundai Santa Fe impresionează cu un design îndrăzneț, optimizat pentru un stil de viață activ în aer liber.

  • Noul SUV de dimensiuni medii impresionează prin transformarea radicală a aspectului exterior și interior, posibilă datorită unei tipologii de design bazată pe stilul de viață care maximizează capacitatea portbagajului din spate.
  • Noul concept îmbină armonios orașul și natura, oferind o “extindere a experiențelor” în viața de zi cu zi.
  • Designul robust al exteriorului, cu detalii fine, face o declarație puternică; farurile în formă de H armonizează partea frontală și cea din spate a lui Santa Fe, conferindu-i o prezență distinctă pe drum.
  • Portbagajul mare și interiorul spațios oferă un spațiu asemănător “unei terase”, cel mai bun în clasa sa, potrivit pentru viața urbană și chiar mai bun pentru activitățile în aer liber.
  • Interiorul și exteriorul prezintă repere de design unice în formă de H și materiale ecologice.
  • Noul Santa Fe va avea premiera mondială în august prin intermediul canalului de YouTube al Hyundai.

Hyundai Motor Company a dezvăluit astăzi noul Santa Fe, complet transformat. Acest SUV de dimensiuni medii din a cincea generație menține atracția sa specifică, combinând natura cu viața urbană și în același timp implementează actualizări majore modelate după studiile referitoare la cele mai recente tendințe în stilul de viață în aer liber.

Pentru prima schimbare completă a modelului Santa Fe din 2018, Hyundai Motor a adoptat o abordare neconvențională cu o tipologie de design bazată pe stilul de viață, pentru a maximiza capacitatea portbagajului din spate și pentru a facilita mai bine activitățile în aer liber și cele urbane. Ca rezultat, noul model puternic impresionează prin designul exterior robust, dar finuț, și prin interiorul spațios și versatil, care se extinde datorită portbagajului mărit, oferind clienților un spațiu asemănător unei terase – oriunde și oricând au nevoie.

“Noul Santa Fe este un SUV care găsește un echilibru perfect între viața în oraș și marea natură, fiind potrivit pentru totul, de la excursii în familie, la experiențe de camping, a declarat SangYup Lee, Vicepreședinte Executiv și Șef al Centrului Global de Design Hyundai. “Cu ampatamentul său mai lung, interiorul spațios și spațiul portbagajului asemănător unei terase, noul Santa Fe se bazează pe punctele sale forte de SUV pentru a oferi o versatilitate mai mare ca niciodată și o experiență premium pentru clienți.”

Maximizarea prezenței prin designul său puternic și unic al exteriorului.

Forma pătrată și silueta distinctivă a noului Santa Fe sunt rezultatul ampatamentului său lung și a zonei extinse a hayonului.

Partea frontală a vehiculului conferă o senzație de măreție datorită capotei înalte, farurilor în formă de H și a aripilor îndrăznețe și ascuțite. Farurile în formă de H se armonizează cu designul frontal inferior în formă de H, sporind completitudinea vizuală. Elementele de design în formă de H reinterpretează emblema ‘H’ a Hyundai.

Văzută din lateral, prin ampatamentul extins se poate observa o linie îndrăzneață a acoperișului, un volum accentuat în jurul aripilor, arcurile roților bine definite, balansând consola frontală scurtă și jantele de 21 de inch, toate acestea conferind acestui SUV un aspect robust și aventuros.

Cu hayonul său mai mare, partea din spate este mai simplă, echilibrând designul exterior în ansamblu. Luminile din spate în formă de H se îmbină cu farurile frontale în formă de H, creând o armonie și oferind lui Santa Fe o prezență distinctivă pe drum, ziua sau noaptea.

Portbagajul extins și cabina spațioasă oferă un spațiu de top în clasa sa.

Cu suficient loc pentru aventurieri și echipamente, interiorul complet nou al lui Santa Fe oferă un spațiu generos pentru un stil de viață activ în aer liber. Hayonul mai generos creează un interior spațios cu o senzație asemănătoare unei terase în partea din spate, atunci când este deschis. Scaunele complet pliabile de pe rândurile doi și trei asigură un spațiu interior de clasă în frunte. Toate aceste caracteristici fac posibil ca utilizatorii să se bucure de activitățile în aer liber în cel mai ușor mod posibil.

Această caracteristică face ca noul Santa Fe să fie în centrul atenției în mediul urban, permițând familiilor tinere să folosească zona din spate în diverse scopuri, cum ar fi cumpărături, proiecte de îmbunătățire a casei, sport și recreere, grădinărit, ieșiri în familie și transportul animalelor de companie.

Interiorul rafinat oferă o surpriză plăcută în contrast cu aspectul puternic al exteriorului. Designul interior subliniază liniile orizontale și verticale, cu un design în formă de H aplicat pe bord și pe orificiile de ventilație, pentru a amplifica senzația de deschidere și a crea o senzibilitate unică.

Rafinamentul interior al noului Santa Fe este evidențiat prin diverse caracteristici high-tech, inclusiv un display panoramic curbat și încărcare wireless dublă. Display-ul curbat conectează panoul digital de 12,3 inch și sistemul de infotainment, îmbunătățind vizibilitatea șoferului și creând o senzație de lux.

În plus, scaunele și tapițeria plafonului în culori luminoase creează o senzație de spațiu, în timp ce ornamentele moi “de lemn” și scaunele din piele Nappa cu textură delicată adaugă un stil sofisticat.

Noul SUV integrează, de asemenea, o serie de materiale durabile. Plafonul din catifea, covorașele pentru podea și spătarul scaunelor de pe rândurile doi și trei sunt realizate din plastic reciclat, în timp ce bordul și tapițeria ușilor sunt din piele ecologică.

Culorile interioare și exterioare, inspirate de lumina naturală, evidențiază stilul unic al noului Santa Fe, aducând inspirație și vitalitate în viața de zi cu zi și în aventurile din oraș și în aer liber.

În luna august, noul Santa Fe va fi prezentat în premieră mondială pe canalul de YouTube al Hyundai.

Nota: Specificațiile și caracteristicile vehiculului pot fi diferite în funcție de țară sau regiune și pot fi supuse modificărilor.