09 June

Hyundai Palisade în Top 10 modele cu cele mai bune interioare și design-uri UX în 2023.

WardsAuto: Hyundai Palisade Calligraphy rescrie regulile pentru SUV-urile cu 3 rânduri de scaune.

Caligrafia este arta de a transforma o simplă scriere de mână într-o operă de artă. Hyundai Palisade Calligraphy ia regulile simple ale SUV-urilor cu 3 rânduri de scaune și le transformă într-o operă de artă, și este surprinzător de accesibilă ca preț.

SUV-urile mari cu 3 rânduri de scaune sunt printre cele mai populare și profitabile vehicule de pe piață. Segmentul este extrem de competitiv și plin de produse excelente. Din păcate, această excelență vine de obicei la un preț exorbitant.

Interiorul și experiența utilizatorului oferite de Palisade Calligraphy se remarcă în această mulțime, chiar dacă majoritatea celorlalte modele costă mii de dolari în plus.

Combinația dintre un design interior sofisticat, controale ușor de utilizat și caracteristici excelente a adus lui Palisade Calligraphy trofeul Wards 10 Best Interior and UX din 2023.

“Funcția de pliere a rândurilor a doua și a treia este un mare avantaj aici,” afirmă unul dintre jurați.

În ciuda numeroaselor caracteristici legate de scaune, ceea ce i-a impresionat în primul rând pe jurații de la Wards au fost materialele interioare opulente, ergonomia excelentă axată pe utilizator și creativitatea designului. Acestea sunt elementele pe care de obicei le vedem doar în vehicule mult mai scumpe.

Plafonul alb din microfibră, asemănătoare cu catifeaua, atrage instantaneu atenția cu un aspect moale și extrem de plăcut, emanând lux și invitând la atingere.

“Design spectaculos cu funcționalitate de înalt nivel. Interiorul alb superb și ornamentele bej ies în evidență”, spune juriul Dave Zoia, menționând, de asemenea, pielea Nappa perforată de pe scaune și uși, ornamentarea texturată de pe consolă și ecranele generoase cu grafică interesantă.

Acesta dispune de un head-up display și un ecran de bord digital de 12,3 inchi (31 cm). Comenzile prezente în cabină sunt extrem de accesibile pentru utilizator, amplasate în partea superioară a consolei centrale, iar selectorul de schimbare a vitezelor, controlul climatic și butoanele de infotainment sunt poziționate sub un unghi perfect lângă șofer. Grafica de pe ecran este creativă și revoluționară. Aceasta permite șoferului să vizualizeze informații în moduri noi.

Ecranul tactil este foarte responsiv, iar sincronizarea cu telefonul este rapidă. Recunoașterea vocală funcționează de asemenea bine și include posibilitatea de a obține rapoarte meteo și de a schimba temperatura în habitaclu.

În ceea ce privește conectivitatea, există Android Auto și Apple CarPlay și un hotspot Wi-Fi. Porturile de încărcare USB pot fi găsite în toate cele trei rânduri de scaune.

Unul din membrii juriului rezumă astfel: “La prețul respectiv, nu există niciun alt SUV mare cu 3 rânduri de scaune care să poată concura în ceea ce privește caracteristicile și designul sofisticat al Hyundai Palisade Calligraphy.”

Sursă: https://www.wardsauto.com/2023-10-best-interiors-ux/hyundai-palisade-calligraphy-rewrites-3-row-cuv-rulebook