06 May

Hyundai Motor lansează prima colecție NFT exclusivă Metamobile “Shooting Star”

  • Fiind primul producător auto care a intrat pe piața NFT bazată pe comunitate, Hyundai Motor și-a extins comunitatea NFT în cel mai rapid ritm, cu 100.000 de membri Discord într-o săptămână, vânzând fiecare NFT “Hyundai x Meta Kongz”.
  • Hyundai Motor va lansa 10.000 de NFT Metamobility bazate pe Ethereum pe site-ul său oficial în perioada 9-10 mai.
  • Începând cu vânzarea Shooting Star NFT, Hyundai Motor va crea un proiect NFT în Universul său Metamobility.

 

SEOUL, 3 mai 2022 Hyundai Motor Company va oferi prima sa colecție exclusivă de jetoane nefungibile Metamobility (NFT)  “Shooting Star” pe site-ul său oficial NFT în perioada 9-10 mai.

Colecția “Shooting Star” se bazează pe impulsul creat la data de 18 aprilie când Hyundai Motor a anunțat că va fi primul producător auto care va crea o comunitate globală NFT. Hype-ul generat pe piața NFT a generat la oferta sa inițială, ediția limitată „Hyundai x Meta Kongz” NFT, care s-a vândut la scurt timp după lansare.

 

Pentru comunitatea sa NFT, Hyundai Motor a lansat canale dedicate Discord și Twitter, precum și un site oficial care a fost lansat la 2 mai pentru a construi o comunitate online. Hyundai Motor a atras 127.000 de membri pe Discord și 86.000 de membri pe Twitter. Hyundai Motor folosește canale de comunicare 24/7 și găzduiește diverse evenimente pentru comunitatea sa NFT. Membrii participă activ la viața comunității, postând propriile meme și fan art. Aproximativ 0,7 milioane de oameni sau adunat pentru eveniment pe lista albă, pentru a cumpăra Hyundai NFT.

În perioada 9-10 mai, Hyundai Motor va vinde 10.000 de NFT oficiale bazate pe Ethereum “Shooting Star” pe site-ul său oficial NFT. Compania a ales platforma Ethereum pe baza fiabilității sale și intenționează să facă o schimbare durabilă în sistemul său minier în acest an. Prevânzarea pentru cumpărătorii aflați pe lista albă care câștigă evenimentul comunității Hyundai Motor NFT va avea loc la 9 mai, urmată de o vânzare generală la 10 mai.

Vânzarea de “Shooting Star”, NFT va fi urmată de cel mai recent film Hyundai x Meta Kongz, care se încheie cu Kongz descoperind o stea căzătoare blocată în ștergătorul Hyundai Pony. Începând cu vânzarea, Hyundai Motor va crea un proiect NFT cu drepturi depline, ca parte a conceptului său “Metamobility Universe”.

Plănuim să lansăm mai multe NFT-uri unice bazate pe conceptul universului de metamobilitate și să introducem mai multe beneficii pentru membri pentru a extinde comunitatea în viitor. Îi invităm pe toți să ia parte la călătoria noastră experiențială.

Thomas Shemera

Global Chief Marketing Officer & Head of Customer, Experience Division, Hyundai Motor