28 March

Hyundai IONIQ 5 își continuă seria de victorii cu noi premii în 2024

Hyundai IONIQ 5 își continuă seria de victorii cu noi premii în 2024

Hyundai IONIQ 5 și-a întărit poziția de lider pe piața vehiculelor electrice (EV), obținând mai multe premii în 2024. Acest lucru vine după o serie de distincții primite în 2022 și 2023, consolidând reputația IONIQ 5 pentru inovație, performanță și design.

Campion consecutiv al Cars.com

Continuând victoria din 2023, IONIQ 5 a fost din nou desemnat “Cel mai bun vehicul electric din 2024” de către Cars.com. “Acesta este al doilea an consecutiv în care Hyundai IONIQ 5 câștigă premiul nostru pentru cel mai bun vehicul electric – și pe bună dreptate”, a declarat Jenni Newman, redactor-șef la Cars.com. “Încărcarea rapidă, tehnologiile numeroase, dar ușor utilizabile, și stilul avangardist îl fac o alegere echilibrată pentru cei care doresc să achiziționeze un vehicul electric.” [1]. Această recunoaștere subliniază abilitatea constantă a IONIQ 5 de a impresiona experții din domeniul auto.

Kelley Blue Book își păstrează aprecierea

Succesul IONIQ 5 se extinde dincolo de Cars.com. La fel ca în 2023, Kelley Blue Book Best Buy Awards au onorat IONIQ 5 cu o distincție prestigioasă: “Cel mai bun vehicul electric din 2024” [2]. Această realizare subliniază avantajele incontestabile ale IONIQ 5, oferind caracteristici și performanțe excepționale la un preț competitiv.

Premiul World Car of the Year

Deși nu este un premiu din 2024, este important să ne amintim tripla victorie impresionantă a IONIQ 5 la World Car Awards din 2022, când și-a asigurat titlurile de “Mașina Anului”, “Mașina Electrică a Anului” și “World Car Design” [3] .

Cu o serie de victorii din 2024 și distincțiile sale impresionante din 2023 și 2022, Hyundai IONIQ 5 continuă să fie o forță dominantă pe piața vehiculelor electrice. Combinația sa de performanță, tehnologie și design continuă să rezoneze atât cu șoferii, cât și cu experții din industrie.

 

IONIQ 5 este primul model din gama BEV dedicată Hyundai: IONIQ. Acesta profită din plin de arhitectura platformei modulare electrice-globale (E-GMP) special concepută, oferind capabilități de încărcare ultra-rapidă de 800 V pentru a încărca de la 10 la 80 la sută în doar 18 minute și un interior foarte spațios. Cerințele unice de aspect ale unui vehicul electric înseamnă că osiile pot fi deplasate direct în față și în spate ale vehiculului, permițând mult mai mult spațiu decât un vehicul tradițional. Caracteristicile sale includ tehnologia Vehicle-to-Load (V2L), conectivitate avansată și sisteme de asistență pentru șofer, care oferă confortul suprem în vehicul.

IONIQ 5 redefinește așteptările pentru vehiculele electrice, oferind o combinație unică de performanță, inovație și design.

Sursele:

[1] Pr Newswire: Hyundai IONIQ 5 Named Best Electric Vehicle of 2024 by Cars.com
(https://www.prnewswire.com/news-releases/hyundai-ioniq-5-named-best-electric-vehicle-of-2024-by-carscom-302054521.html)

[2] Hyundai Newsroom: Hyundai IONIQ 5 and KONA Win 2024 Kelley Blue Book Best Buy Awards (https://www.hyundai.com/worldwide/en/newsroom/detail/hyundai-ioniq-5-and-kona-win-2024-kelley-blue-book-best-buy-awards-0000000377)

[3] Hyundai Newsroom: Hyundai Wins Triple Crown at 2022 World Car Awards
(https://www.hyundai.news/eu/articles/press-releases/hyundai-ioniq-5-triple-win-at-world-car-awards-2022.html)