Ioniq Electric

Sculptat de vant si ingeniozitate.

Ioniq Electric

Încărcare rapidă. Autonomie până la 311 km*

Nu mai este nevoie să vă opriți pentru a alimenta automobilul cu combustibil. Fără emisii nocive și o experiență fantastică de conducere – unitatea complet electrică a noului IONIQ Electric vă permite să parcurgeți 311 km cu o singură încărcare. * Și, ce este mai important, este nevoie de doar o ora si priza de doar 50 kW pentru a încărca noua baterie Li-ion până la 80%.

*Autonomie conform ciclurilor de condus realiste WLTP. Autonomia reală poate varia în funcție de condițiile drumului, stilul de conducere și temperatura.

Proiectat pentru a atrage atenția, totuși este bine conceput pentru a fi eficient

Forma fluidă a acoperișului se îmbină perfect cu spoilerul din spate. Rezultatul: o formă sportivă și aerodinamică. IONIQ – una dintre cele mai aerodinamice mașini de pe piață cu un coeficient de tracțiune de doar 0,24. În timp ce silueta elegantă creează o impresie dinamică la exterior, caroseria de înaltă performanță oferă siguranță și eficiență de neegalat prin utilizarea de aluminiu ușor și oțel avansat de înaltă rezistență.

Clapele   controlate de computer, situate în spatele grilei frontale, se deschid și se închid automat pentru a îmbunătăți performanțele aerodinamice. Reperele care identifică inconfundabil IONIQ Electric sunt blocurilor optice frontale LED și luminile noi de zi cu tehnologia LED. Farurile sunt poziționate în mod inteligent lângă prizele de aer de culoare antracit pentru a optimiza fluxul de aer deasupra și în lateralul roților pentru o aerodinamică îmbunătățită.

Performante aerodinamice
Grila aeorodinamică încorporează senzorul radar al sistemului pilot automat (SCC) integrat în emblema Hyundai.


Blocuri optice LED
Oferă vizibilitate excelentă pe timp de noapte datorită unui fascicul bogat de lumină, consumând în același timp mai puțină energie decât lămpile convenționale.


Faruri de zi cu LED

Sunt perfect integrate în proiectarea prizelor de aer din partea laterală a barei de protecție din față, care îndeplinesc o funcție aerodinamică pentru a reduce turbulențele din jurul roților din față 

 

Jante elegante de 16” din aliaj ușor au fost optimizate pentru a permite să circule cât mai mult aer posibil prin roți. Acest lucru duce la o eficiență incredibilă a combustibilului și o rezervă electrică excelentă.

Pragul ușii cromat

Turnare cromată a marginelor ferestrei

Trapă electrică

Bara de protecție spate a fost, de asemenea, actualizată. Spoiler spate, integrat în lunetă, minimizează turbulențele și rezistența aerului, contribuind la o stabilitate sporită. Luminile spate cu tehnologia LED au fost reproiectate pentru a oferi un aspect mai dinamic, atât ziua cât și noaptea.

Interiorul încărcat cu perfecțiune și simplitate

Noul design interior reigândit de IONIQ Electric este clar și concis, cu noi caracteristici. Bucurați-vă de practicitatea unui sedan cu 5 locuri, care vă oferă confortul de care aveți nevoie și este echipat cu toate tipurile de sisteme de comunicații. Interiorul a fost creat folosind o varietate de materiale plastice și materiale naturale durabile, inclusiv trestia de zahăr organic și piatra vulcanică.

Volanul încălzit

Volanul încălzit din piele este o soluție practică și confortabilă pe vreme rece.

 

Scaune față ventilate

Setările de ventilație la trei niveluri pentru scaunele frontale asigură confortul șoferului și al pasagerului din față în condițiile cele mai calde.

Scaune spate pliabile

Prin pliarea spătarului rândului din spate, veți obține mai mult spațiu pentru încărcarea bagajelor. Scaune spate se pliază într-un raport 6:4.

Motor electric

Din start motor electric de 100 kW (136 CP) oferă un cuplu maxim de 295 Nm, oferind o accelerație impresionantă, în special la viteze mici.

Bateria litiu-ion polimer 

Puterea bateriei litiu-ion polimer oferă modelului o autonomie ridicată.
Bateria este localizată în partea inferioară a șasiului pentru o manevrare mai ușoară.

Performanța energetică
Sistemul integrat permite bateriei să crească performanța și distanța parcursă chiar și la temperaturi scăzute.

Încărcarea automobilului electric 

În funcție de modul în care casa dvs. este conectată la rețea sau de tipul stației de încărcare rapidă la care aveți acces, IONIQ Electric oferă diferite opțiuni de încărcare cu o varietate de mufe pentru toate tipurile de încărcare.

Încărcare rapidă
Cea mai eficientă modalitate este alimentarea bateriei la stațiile de încărcare rapidă.
Timp de încărcare la stația de 100 kW: 54 de minute pentru o stare de încărcare de 80%.
Timp de încărcare la stația de 50 kW (80%): 57 de minute.

Încărcare programabilă
Sistemul avansat de gestionare a bateriilor IONIQ Electric vă oferă un control complet. Setați-vă timpul personalizat de încărcare care se potrivește cel mai bine programului și bugetului dvs. Utilizați funcția rezervarea timpului pentru încărcare pentru a programa oprirea încărcării, obțineți la maxim rata de electricitate și o baterie complet încărcată până dimineață.

Încărcarea standartă

Modelul este echipat cu un cablu și o cutie de comandă care se pot conecta la o priză obișnuită de perete. Cutia de alimentare domestică alimentează IONIQ Electric în 6 ore și 5 minute. Aceasta se conectează direct la circuitul electric al caminului și poate fi fixa sau mobila.

IONIQ Electric este echipat cu un încărcător încorporat de 7,2 kW care transformă puterea de curent alternativ de la o priză de curent în curent continuu pentru a reîncărca bateria vehiculului.

Pentru a exploata la maxim potențialul încărcătorului de bord IONIQ de 7,2 kW, puteți utiliza încărcătorul de 22 kW în vehicul.

 

Sisteme de siguranță avansate

Indiferent de situațiile rutiere întălnite, Ioniq Electric oferă siguranța sporită în orice moment. Hyundai IONIQ continuă să-și mențină cel mai ridicat grad de siguranță în caz de accident (cinci stele din programul independent Euro NCAP).

Frânare cu recuperare de energie

În cazul reducerii vitezei (prin frânare sau condus în pantă) motorul electric servește drept generator, transformând energia cinetică în energie electrică, utilizată la încărcarea bateriei.

Cruise-control intelligent cu funcția Stop & Go

Cu ajutorul sistemului radar frontal, cruise-control inteligent menține viteza și distanța constante față de autovehiculul din față, actionând automat pedala de accelerație sau frână. În ambuteiaj, sistemul menține distanța setată după oprire, când motorul este repornit și vehiculul din față își reia activitatea, atunci când șoferul apasă pedala de accelerație.

Sistem de asistență la menținerea benzii de rulare

Alertează conducătorul auto în cazul schimbării benzii de rulare fără acționarea semnalizătoarelor. Sistemul avertizează vizual și sonor, corectând proactiv poziția volanului, pentru a menține autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.

Sistem de urmărire a benzii de rulare

Noul IONIQ Electric este echipat cu funcția de urmărire a benzii. Când este activat, sistemul menține mașina în centrul benzii sale cu viteze de la 0 la 150 km / h, atât pe autostrăzi, cât și pe străzile orașului.

Sistem autonom de frânare

Modelul beneficiază de sistem autonom de frânare la detectarea pietonilor. Cu ajutorul senzorilor radar și al camerei frontale, sistem actionează în trei etape. Inițial, sistemul avertizează vizual și acustic conducătorul auto, aplicând automat o forță de frânare a cărei intensitate crește treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci când o coliziune este inevitabilă.

Sistem de monitorizare a unghiului mort

Utilizând tehnologia radar, sistem monitorizează parțile laterale spate ale mașinii și, în cazul în care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alertă este afișat în retrovizoarele exterioare.

Sistem avertizare la deplăsarea în marșarier

Cu ajutorul senzorilor sistemului de monitorizare a unghiului mort, sistemul RCTA (Avertizare la deplăsarea în marșarier) detectează vehiculele aflate în spate, atunci când unitatea este manevrată pentru ieșirea din spații de parcare cu vizibilitate redusă, avertizând conducatorul auto.

Sistem inteligent de limitare a vitezei
Sistemul folosește camera frontală și datele de navigație pentru a identifica semnele rutiere de limită de viteză. Datele sunt afișate atât în sistemul de navigație, cât și pe panoul de bord.

Camera video spate
Camera video pentru marșarier sporește siguranța și confortul.

Încărcare wireless
IONIQ Electric integrează un suport pentru încărcare wireless prin inducție (standard Qi).

Sistem flexibil de garanție

Toate informațiile prezentate pe site-ul web hyundai-motor.md, inclusiv prețurile mărfurilor, au doar scop informațional și în niciun caz nu constituie o ofertă publică determinată de prevederile articolelor 681 și 805 din Codul civil RM Numărul 1107 din 06/06/2002. Pentru mai multe informații despre disponibilitatea și costul acestor bunuri și servicii, vă rugăm să sunați: +373 (22) 800 888. Specificațiile produsului și echipamentul pot fi modificate de producător fără notificare. 

Date tehnice Hyundai Ioniq Electric

Tip caroserieSedan
Locuri5
MotorizarePropulsie pur electrică
TracțiuneFață
TransmisieAutomată cu 1 treaptă

 

Motorizare