25 November

Bayon – viitorul model SUV al gamei Hyundai

Hyundai a dezvăluit denumirea noului autovehicul de clasa SUV al gamei – Bayon, care va fi disponibil pe piața europeană în prima jumatate a anului 2021. Bayon se va alătura modelelor Kona, Tucson, Nexo și Santa Fe, completând familia Sport Utility Vehicle din Europa. 

„La nivel european, Hyundai ocupă o poziție predominantă în segmentul SUV, atât din punct de vedere al diversității gamei de modele, cât și al rezultatelor obținute în vânzări”, a declarat Andreas-Christoph Hofmann, Vice President of Marketing & Product. „Odata cu aceasta lansare, obiectivul producătorului este de a extinde oferta intr-un segment extrem de popular.”

Denumirea modelului a avut ca sursa de inspirație orasul Bayonne din sud-vestul Frantei. Amplasat între Oceanul Atlantic și Munții Pirinei, Bayonne reprezintă destinația perfectă de vacanță pentru activități precum navigație sau drumeții.

Cele mai cunoscute modele de clasa SUV ale gamei Hyundai poartă numele diferitelor regiuni din întreaga lume. Printre acestea se numără:
– Tucson – cel mai mare oraș din sudul statului Arizona;
– Santa Fe – capitala statului New Mexico;
– Kona – regiunea cu același nume din Hawaii;
– Nexo – denumirea orașului situat pe cea mai populară insulă daneză Bornholm.

Mai multe detalii despre modelul Hyundai Bayon vor fi dezvăluite în perioada urmatoare.