Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Service
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE

NexenTire Moldova

 

 
 

 

 

 

Hyundai Republica Moldova recomandă anvelope marca NEXEN TIRE

 

 

 

 

 

Nexentire Moldova preturi

 

cumpara anvelope NexenTire Moldova

 

 

Despre Compania NEXEN TIRE

 

anvelope Nexen in ChisinauCompania NEXEN TIRE intră în topul celor mai importante companii din Asia, exportând peste 80% din producție în circa 120 de țări din întreaga lume.

În 1956 NEXEN TIRE Copanym a fost recunoscută ca prima companie coreeană producătoare de anvelope. În prezent, NEXEN TIRE ajunge lider în industria de producere a pneurilor, remarcându-se cu mărcile ROADSTONE și Woosung.

Anvelopele Nexen sunt exportate multor companii de automobile cu renume mondial, inclusiv Hyundai, Kia Motors, GM Daewoo motor, fiind potrivite pentru autoturisme, SUV-uri și autovehicole comerciale ușoare, vehicole de clasa joasă, medie, sport și Premium.

Toate produsele Nexen sunt aprobate de către comunitatea international a anvelopelor și dețin un șir de certificate de calitate recunoscute la nivel mondial: ISO 9001, DOT, UTQG, E, KS, CCC, QS9000, ISO1400.

 

 

Tehnologia de producție

 

 

NEXEN TIRE a elaborat și patentat tehnologia "nano-pneu", care folosește un polimer complet nou ca material în industria de producere a anvelopelor.

Compoziția țepoasă, numită "picior de șopârlă" are o structură nanomoleculară, care se combină perfect cu cauciucul pentru a spori rezistența materialului, astfel prevenind uzura rapidă și păstrând performanțe excelente de tracțiune și frânare în orice situație.

Datorită prezenței unui strat protector de silicon în cauciucului benzii de rulare, a carbonului tehnologic și unui procent ridicat de siliciu și cauciuc natural, pneuri Nexen asigura: control maxim, zgomot foarte redus, rezistență la uzură și o tracțiune mare.

Anvelopele Nexen respectă cele mai înalte standarde de calitate, oferind o conducere confortabilă și sigură, la cele mai accesibile prețuri.

 

 

 

Pagina oficială a Companiei NEXEN TIRE -  www.casaauto.md

 

 

Uzina NEXEN TIRE în Coreea

 

 

Distribuitor Oficial NEXEN TIRE în Republica Moldova - Compania Pacific Motors Moldova SRL

 

 

Informații la telefon: +373 60 171200, + 373 22  803 888 și on-line  www.casaauto.md