Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Service
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE
21.01.2019

HYUNDAI PREZINTĂ CELE MAI RECENTE TEHNOLOGII LA CES 2019

 

Strategia Hyundai pentru vehiculele electrice, inteligență artificială, viziunea asupra mobilității în viitor.

 

“Style Set Free” - strategia Hyundai pentru vehicule electrice.

 

Hyundai prezentă conceptul “Style Set Free”, care are la bază cele mai recente evoluții în domeniul tehnologiilor pentru condus autonom. “Style Set Free” este o platformă în care utilizatorii au posibilitatea de a personaliza vehiculul, prin selectarea soft-ului și hardware-ului inițial, pentru a fi adaptat propriului stil de viață.

 

Ca parte a creșterii competitivității modelelor electrice, Hyundai este în faza de dezvoltare a unei platforme conexe, denumită “E-GMP”, care încorporează, în premieră la nivel mondial, tehnologia IDA (Integrated Drive Axel), pentru a oferi o experiență mai silențioasă și mai stabilă la volan.

 

 

“Vehiculele electrice oferă opțiuni multiple de personalizare, conducătorii auto având posibilitatea de a le configura mult mai eficient, în funcție de nevoi”, a declarat Wonhong Cho, Executive Vice President al Hyundai Motor’s Customer and Marketing Division.

 

Activitatea Hyundai în domeniul Inteligenței Artificiale

 

Hyundai investește în proiecte care au la bază dezvoltarea inteligenței artificiale (AI), pentru a oferi clienților mai multe facilități pentru confort și siguranță.

 

Pentru a putea utiliza tehnologia bazată pe inteligența artificială, dar și pentru a extinde rețeaua globală de cercetare în acest domeniu, Hyundai Motor Group a pus bazele unui laborator de cercetare AI (AIR Lab) în Coreea și a unui centru de cercetare AI (AIR Center) în Statele Unite. Cele două centre se vor concentra pe dezvoltarea tehnologiei AI în domeniul IT, robotică și auto, esențiale pentru implementarea sistemelor de condus autonom.

 

 

Hyundai Motor Group a încheiat parteneriate cu instituții academice și startup-uri la nivel mondial. În plus, Hyundai are în plan semnarea unui acord pentru cercetare și dezvoltare cu Universitatea Națională din Seul și extinderea rețelei de parteneri precum Technion din Israel, DeepGlint din China și alte institute și laboratoare de cercetare similare din întreaga lume. Scopul este de a dezvolta și implementa tehnologii bazate pe inteligența artificială, care pot fi aplicate apoi în industria auto și alte domenii conexe.

 

Centrul Hyundai CRADLE susține startup-urile inovatoare, având ca scop identificarea de soluții integrate pentru o mobilitate mai curată și mai sigură. Pentru atingerea acestui obiectiv, Hyundai a investit în ultimul an în peste 30 de companii, precum WayRay sau Perceptive Automata. La CES 2019, Hyundai CRADLE prezintă modelul concept “Elevate”, primul vehicul cu picioare mobile, care îmbină tehnologia specifică autovehiculelor electrice cu robotica, pentru a se deplasa în condiții extrem de dificile.

 

 

“Design Your Own World” – standul interactiv Hyundai la CES 2019

 

Standul Hyundai dispune de un design futurist, publicul având ocazia de a descoperi viziunea companiei asupra mobilității viitoare. Prin intermediul unui cockpit, vizitatorii au posibilitatea de a selecta și încerca o serie de experiențe pe care le pot avea în viitor la volanul autovehiculului (studiu, munca, cumpărături și alte activitați care se potrivesc propriului stil de viață).

 

“Hyundai este promotorul mobilității viitorului și a unui stil de viață construit în jurul autovehiculului”, a declarat Albert Biermann, Președinte și Head of Research & Development Division la Hyundai Motor Group. “Conceptul Hyundai ‘Design Your Own World’ oferă posibilitatea fiecărui client de a-și crea propriul mediu în vehiculul pe care îl conduce.”

 

Târgul Internațional de Electronice (CES) 2019 s-a desfășurat în Las Vegas, până la data de 11 ianuarie 2019.

 

 

Inapoi la stiri Hyundai