Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Service
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE
31.10.2017

PREȚURI TENTANTE PENTRU CELE MAI POPULARE MODELE HYUNDAI

 

Strat promoției cu prețuri avantajoase - 1 noiembrie 2017.

 

Centrul auto Pacific Motors, distribuitorul oficial al automobilelor HYUNDAI în Republica Moldova, anunță o scădere considerabilă a prețurilor pentru modelele populare Hyundai 2016 și 2017.

 

Procurând la un preț nou, unul dintre cele mai bine vândut modele Hyundai, crossover-ul Tucson, cumpărătorul primește beneficiul maxim până la 1200 €. Aceast automobil este disponibil în patru niveluri de echipare, cu două motoare pe benzină și două motoare diesel, asociate cu o transmisie manuală sau automată cu 6 trepte, precum și o transmisie robotizată pe 7 trepte cu două ambreiaje.

 

 

Cumpărătorii unui crossover practic și dinamic Hyundai Creta vor putea beneficia de o reducere de până la 700 €. Mașina este prezentată în trei nivele de echipare, cu propulsor pe benzină de 1,6 și 2,0 litri, care interacționează cu o transmisie manuală și automată cu 6 trepte.

 

Liderii segmentului off-road Hyundai Santa Fe și Hyundai Grand Santa Fe oferă beneficii maxime de preț, de până la 2500 € și respectiv 3500 €. Crossover-ul Santa Fe este prezentat în patru nivele de echipare cu motoare pe benzină și diesel, combinate cu transmisii mecanice și automate pe 6 trepte. SUV Grand Santa Fe, cu șapte locuri, este disponibil în trei niveluri de echipare, cu un motor diesel de 2,2 VGT TCi și cutie automat în 6 trepte.

 

Avantajele sale le primesc și cumpărătorii sedan-ului Hyundai Accent. Cel mai mare beneficiu pentru aceste modele este 400 €. Mașina este prezentată în patru niveluri de echipare, cu două motoare pe benzină - 1,4 și 1,6 litri, care interacționează cu o transmisie manuală sau automată cu 6 trepte.

 

Oferta valabilă în limita stocului disponibil.

Inapoi la stiri Hyundai