Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Service
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE

                                                                                   Design

 

Corpul solid și grila radiatorului de tip Cascad cromată, subliniază forța și calitatea luxoasă a modelului Palisade.

 

Luminile verticale de funcționare pe timp de zi și designul îndrăzneț al corpului denotă esența și demnitatea unui SUV-pilot.
Spaţiu

 


Cu un display integrat și un sistem AVN cu ecran de 10,25 inch, Palisade combină tehnologia avansată a display-ului și o dispunere extinsă a informației,

 

pentru a oferi un tratament corespunzător ochilor pasagerilor. Consola ergonomică, de asemenea, marchează noul model cu o imagine futuristă și luxoasă.  

 

 

 

 

 


Scaune practice pentru diferite stiluri de viață

 

 

 

    

 

 

 

 

 


Performanțe

 

Motorul diesel R2.2 de la Palisade asigură o plimbare liniștită, performanțe puternice de condus și o eficiență excelentă a combustibilului.

 

În plus, transmisia automată cu opt trepte oferă o experiență de conducere lină și fără probleme.

 

 

    

 

 


Control multi-teren


Controlul pe mai multe terenuri vă permite să alegeți cele mai bune moduri de conducere pentru diferite tipuri de teren.

 

Puteți selecta setări specifice pentru zăpadă, noroi și nisip și puteți verifica starea acestor setări prin afișareape display și AVN.

 


 

 

Drive Mode

 


Modurile de conducere prin apăsarea unui buton, puteți comuta între modurile de conducere obișnuite și pe mai multe terenuri.

 


Palisade oferă patru moduri de conducere - Confort, Eco, Sport și Smart - asigurând o conducere ușoară și performanțe dinamice.

 

      

 

 

 

 

 

 


Siguranță avansată

 


Siguranța șoferului și a pasagerilor este întotdeauna o prioritate pentru Palisade, cu un sistem de nouă airbaguri și un sistem de siguranță activ, dotat cu tehnologie inteligentă de siguranță a conducerii.

 Toate informațiile prezentate pe site-ul web hyundai-motor.md, inclusiv prețurile mărfurilor, au doar scop informațional și în niciun caz nu constituie o ofertă publică determinată de prevederile articolelor 681 și 805 din Codul civil RM Numărul 1107 din 06/06/2002.

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea și costul acestor bunuri și servicii, vă rugăm să sunați: +373 (22) 800 888.

Specificațiile produsului și echipamentul pot fi modificate de producător fără notificare.