Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Service
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE

Phantom Black

 

Noua generație Hyundai de autovehicule electrice

 

Design aerodinamic


IONIQ Electric stabilește noi standarde pentru aerodinamică în rândul automobilelor electrice.

 

            Aerodinamică
Rezistența redusă frontală (Cd) de 0,24 face ca IONIQ Electric să fie nu numai atractiv la exterior, ci și să vă ofere o călătorie extrem de lină.
Suprafața netedă a corpului
Accentele atrăgătoare ale designului sunt integrate în suprafața sculptată netedă a corpului.
Aerodinamică
Suprafața netedă a corpului

JlqOAxDD2P.jpg
Porturi de încărcare

Pe aripa din stânga din spate, sub același capac, un port de încărcare standart și port de încărcare rapidă, amplasate convenabil, ceea ce vă permite să încărcați 80% în doar 23 de minute.

kvKBMRh22.jpg
Jante și anvelope optimizate

Eficiența energetică totală este îmbunătățită prin jantele din aliaj de 16 "AERO. La culoarea automobilului argintiu, negru sau albastru jantele sunt de culoarea argintie. Vehiculele albe au roți din aliaj alb.

Tes4BkLdZc.jpg
Farurile LED

Farurile cu LED-uri îmbunătățesc vizibilitatea pe timp de noapte, dând mai multă lumină, și în același timp necesită mai puțină energie decât farurile obișnuite.

F56nf0kQAq.jpg
Lumini de zi cu LED-uri

Design invovator și sofisticat caracteristic familiei Hyundai.

Vowh7GWsJc.jpg
Formă și funcția

Farurile dinamice sunt integrate în grila netedă a radiatorului.

grAVM56O0b.jpg
Farurile combinate din spate

Aceste design este disponibile numai pentru modelul IONIQ Electric, consumă mai puțină energie și întăresc impresia integrității designului automobilului.Conectați-vă la viitorul lumii auto

 

IONIQ Electric oferă emisii zero, dinamică puternică și libertate completă de mișcare.Robust și manevrabil

 

O siluetă impresionantă, raționalizată, face o impresie de neuitat. O călătorie stabilă și economii eficiente de energie sunt asigurate prin

 

utilizarea de aluminiu și oțel de înaltă rezistență în corpul IONIQ Electric.


Întotdeauna în contact
Comunicarea în IONIQ este asigurată printr-un ecran tactil color de 8 ". Serviciile Apple CarPlay, Android Auto (necesită o presetare) și LIVE, noua platformă de navigare pentru călătorii confortabile. IONIQ are un sistem audio Premium Infinity Sound System și un panou de încărcare fără fir pentru telefoanele inteligente.
Panoul de instrumente
Ecranul color digital mare oferă o gamă largă de date despre călătorie - viteză, consum de energie, rezervă de putere și nivel de încărcare. Stilul display-ului se modifică în funcție de modul de funcționare - ECO, NORMAL sau SPORT.
Întotdeauna în contact
Panoul de instrumente

 

Centrul de mesagerie multimedia, încărcare fără fir

 

Proprietarului IONIQ Electric îi este accesibilă funcția de încărcare fără fir și conectarea inteligentă telefonul mobil la aplicații sistem

 

multimedia auto folosind Apple a CarPlay și Android Auto.esWIIf7SDv.jpg
Panoul de instrumente

Ecranul color digital mare oferă o gamă largă de date despre călătorie - viteză, consum de energie, rezervă de putere și nivel de încărcare. Stilul de afișare se modifică în funcție de modul de funcționare - ECO, NORMAL sau SPORT.

6UVPfH5FnU.jpg
Încărcare fără fir

Smartphone-urile pot fi încărcate pe un panou integrat de încărcare fără fir. Pentru smartphone-uri incompatibile, aveți nevoie de un adaptor de încărcare fără fir.

AsUpEmY0gA.jpg
Frână de mâină electrică

Frâna de mână este amplasată convenabil pe consola centrală, economisind spațiu.

KojsJrFnVw.jpg
Tapițerie din piele

Disponibil cu modelul Style.
• Scaune din piele
• Ventilarea pe scaunele din față


Setul optim de caracteristici de securitate pentru o călătorie liniștită și confortabilă

 


IONIQ Electric prezintă o stabilitate excepțională, indiferent de modul în care ați călătorit.


Sistemul LKAS
Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKAS avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.
Sistemul BSD
Utilizand tehnologia radar, BSD monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare. In plus, cu ajutorul senzorilor BSD, sistemul RCTA (Avertizare la deplasarea in marsarier) detecteaza vehiculele aflate in spate, atunci cand unitatea este manevrata pentru iesirea din spatii de parcare cu vizibilitate redusa, avertizand conducatorul auto.
Sistemul AEB
Modelul beneficiaza de sistem autonom de franare la detectarea pietonilor. Cu ajutorul senzorilor radar si a camerei frontale, AEB actioneaza in trei etape. Initial, sistemul avertizeaza vizual si acustic conducatorul auto, aplicand automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita riscul unui accident sau pentru a reduce daunele atunci cand o coliziune este inevitabila.
Sistemul LKAS
Sistemul BSD
Sistemul AEB


Gestiunea previzibilă a energiei


Componentele selectate cu atenție ale transmisiei electrice sunt proiectate pentru a oferi

 

performanțe excelente de conducere și o distanța practică zilnică parcursă.

 


Sistem de propulstie electric
IONIQ Electric combină în sine un acumulator cu o densitate energetică ridicată compact, ușoar cu un motor electric puternic și un reductor extrem de eficient.
Motorul electric
Motorul electric puternic dezvoltă 120 CP, cu momentul maxim de răsucire - 295 de nanometri.
Baterie încălzită
Sistemul integrat de încălzire încălzește bateria de înaltă tensiune pentru a maximiza caracteristicile de încărcare și rezervă de putere la temperaturi scăzute.
Baterie din litiu-ion polimer
Densitatea crescută a energiei unei baterii puternice asigură o performanță ridicată și o rezervă de putere mare. Pentru confort, bateria este amplasată în partea inferioară a șasiului.
Sistem de propulstie electric
Motorul electric
Baterie încălzită
Baterie din litiu-ion polimer

Beneficii

 


Fiecare element este conceput pentru a vă oferi acces facil și rapid la orice funcție a mașinii fără a vă distrage de la volan.


Sistemul de încărcare fără fir
Puteți reîncărca rapid bateria smartphone-ului plasând pur și simplu dispozitivul pe suprafața de încărcare situată pe consola centrală.
Cablu de încărcare
IONIQ Electric include un cablu portabilă pentru reîncărcarea bateriilor (220 V), ceea ce va permite încărcarea bateriei mașinii oriunde există o priză electrică standard.
Sitemul IMS
Memoria inteligentă și convenabilă pentru reglarea scaunului memorează cele două poziții ale scaunului șoferului și poziția oglinzilor retrovizoare din spate, ceea ce vă permite să ajustați rapid spațiul șoferului înainte de a călători.
Sistemul de încărcare fără fir
Cablu de încărcare
Sitemul IMS

ÎNCĂRCAREA MOTORULUI ELECTRIC

 

IONIQ Electric poate fi încărcat în mai multe moduri, acasă sau pe drum. Astfel, puteți folosi orice ocazie și vă puteți bucura de mașina dvs. electrică. Stațiile de încărcare pot fi găsite în sistemul de navigație al mașinii.

 

 

IONIQ Electric este compatibil cu toate stațiile de încărcare AC publice. Timpul de încărcare este de aproximativ 4,5 ore. Dar cel mai rapid mod de a încărca IONIQ Electric este de la DC. Timpul de încărcare este de aproximativ 30 de minute la 50 kW și 23 de minute la 100 kW.


Cablu de încărcare
IONIQ Electric este echipat cu un cablu de încărcare cu unitate de comandă, care face încărcarea de la o priză standard de acasă cât mai ușoară posibil. Timpul de încărcare este de aproximativ 12 ore. Cablul este destinat doar încărcării temporare / de urgență.
Dispozitiv de încărcare
Este disponibil un dispozitiv special de încărcare fix sau mobil, care are o unitate de control cu o siguranță independentă de rețeaua de uz casnic. Utilizează un curent alternativ trifazat și oferă o încărcare de 100% în 4 ore și 25 de minute.
Cablu de încărcare
Dispozitiv de încărcare

Toate informațiile prezentate pe site-ul web hyundai-motor.md, inclusiv prețurile mărfurilor, au doar scop informațional și în niciun caz nu constituie o ofertă publică determinată de prevederile articolelor 681 și 805 din Codul civil RM Numărul 1107 din 06/06/2002.

Pentru mai multe informații despre disponibilitatea și costul acestor bunuri și servicii, vă rugăm să sunați: +373 (22) 800 888.

Specificațiile produsului și echipamentul pot fi modificate de producător fără notificare.