Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Pentru proprietari
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE

 

Noua generație Hyundai de autovehicule electrice

 

Design aerodinamic


IONIQ Electric stabilește noi standarde pentru aerodinamică în rândul automobilelor electrice.Aerodinamică
Rezistența redusă frontală (Cd) de 0,24 face ca IONIQ Electric să fie nu numai atractiv la exterior, ci și să vă ofere o călătorie extrem de lină.
Suprafața netedă a corpului
Impresionante accente de design sunt încorporate în suprafețe de corp în formă lină.
Aerodinamică
Suprafața netedă a corpului


Conectați-vă la viitorul lumii auto

 

IONIQ Electric oferă emisii zero, dinamică puternică și libertate completă de mișcare.Robust și manevrabil

 

O siluetă impresionantă, raționalizată, face o impresie de neuitat. O călătorie stabilă și economii eficiente de energie sunt asigurate prin

 

utilizarea de aluminiu și oțel de înaltă rezistență în corpul IONIQ Electric.


Întotdeauna în contact
În timpul călătoriei veți fi mereu în contact cu cei din jur, cu tehnologia inovatoare IONIQ Electric, care este accesată cu un touchscreen color de 8 inch.
Panou de instrumente
Panoul de instrumente digital indică ce mod de tracțiune este activat și monitorizează cu atenție nivelul consumului de energie.
Întotdeauna în contact
Panou de instrumente

 

Centrul de mesagerie multimedia, încărcare fără fir

 

Proprietarului IONIQ Electric îi este accesibilă funcția de încărcare fără fir și conectarea inteligentă telefonul mobil la aplicații sistem

 

multimedia auto folosind Apple a CarPlay și Android Auto.Setul optim de caracteristici de securitate pentru o călătorie liniștită și confortabilă

 


IONIQ Electric prezintă o stabilitate excepțională, indiferent de modul în care ați călătorit.


Sistemul LKAS
Conceput în principal pentru a preveni conducătorii auto care și-au pierdut concentrația. Imediat ce mașina se apropie de marcajul rutier al benzii în care se deplasează, sistemul LKAS informează șoferul cu privire la manevră prin intermediul unui semnal sonor sau, cu părtinire, direcționează mașina spre banda sa.
Sistemul BSD
Sistemul informează șoferul cu privire la vehiculele din zona "fără vedere", ajutând la reconstruirea benzii în bandă și la alte manevre. Atunci când părăsiți spațiul de parcare în sens invers, sistemul avertizează în caz de posibila ciocnire, BSD va anunța șoferul referitor la vehiculele care se apropie.
Sistemul AEB
Sistemul analizează în mod continuu informațiile provenite de la radar și camera de vedere frontal în situația drumului. La determinarea riscului de coliziune cu un pieton sau alt vehicul, frânele sunt activate automat, reducând astfel riscul de avarie a autovehiculului sau vătămarea pasagerilor.
Sistemul LKAS
Sistemul BSD
Sistemul AEB


Beneficii

 


Fiecare element este conceput pentru a vă oferi acces facil și rapid la orice funcție a mașinii fără a vă distrage de la volan.


Sistemul de încărcare fără fir
Puteți reîncărca rapid bateria smartphone-ului plasând pur și simplu dispozitivul pe suprafața de încărcare situată pe consola centrală.
Cablu de încărcare
IONIQ Electric include un cablu portabilă pentru reîncărcarea bateriilor (220 V), ceea ce va permite încărcarea bateriei mașinii oriunde există o priză electrică standard.
Sitemul IMS
Memoria inteligentă și convenabilă pentru reglarea scaunului memorează cele două poziții ale scaunului șoferului și poziția oglinzilor retrovizoare din spate, ceea ce vă permite să ajustați rapid spațiul șoferului înainte de a călători.
Sistemul de încărcare fără fir
Cablu de încărcare
Sitemul IMS