Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Noutăţi
Pentru proprietari
Hyundai Info
Oferte și servicii
MODELE

Micron grey
Beige

 

 

NOUL HYUNDAI i30. CU UN PAS INAINTE

 

Design atemporal, caracteristici avansate de conectivitate, completate de un pachet cuprinzator de tehnologii de siguranta si confort.

 

Hyundai i30 reuseste sa depaseasca toate asteptarile.

 

 

                   


DESIGN ATEMPORAL

Suprafetele sculpturale, silueta conica si detaliile expresive confera noului i30 un aer sofisticat, dar in acelasi timp simplu și versatil.

 

 

 

RAFINAT. SIGUR. REMARCABIL.

 

 

 


EXPRESIV. PROPORTIONAT. IMPUNATOR.Avertizare conducator auto
Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAA). Permite monitorizarea constanta a stilului de condus, cu scopul de a detecta orice deviatie a directiei sau semne de oboseala, avertizand conducatorul auto printr-un semnal sonor si un mesaj vizual, afisat pe instrumentarul de bord. Sistemul analizeaza diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.
Functie de informare
Functie de informare asupra vitezei limita (SLIF). Utilizeaza camera frontala si informatiile transmise de sistemul de navigatie pentru a identifica indicatoarele din trafic referitoare la viteza maxima permisa. Detaliile sunt afisate atat pe ecranul navigatiei, cat si pe instrumentarul de bord.
Sistem de monitorizare
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD). Monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta apare in retrovizoarele exterioare.
(FCWS) & (AEB)
Sistemul de avertizare in cazul unei coliziuni frontale (FCWS) & Sistemul autonom de franare (AEB)FCWS utilizeaza camera frontala pentru detectarea posibilitatii unei coliziuni, alertand conducatorul auto. AEB aplica automat o forta de franare a carei intensitate creste treptat, pentru a evita sau minimiza efectele unui astfel de accident. Optional, FCWS poate include functia de detectare a pietonilor.
Avertizare conducator auto
Functie de informare
Sistem de monitorizare
(FCWS) & (AEB)


 

 

 

EXTERIOR 


 


UN PAS INAINTE SPRE UN STIL ATEMPORAL
Mergi mai departe
Faruri cu tehnologie LED
Faruri cu tehnologie LED
Farurile LED ofera o imagine clara si luminoasa, pentru o calatorie sigura si confortabila.
Lumini de zi cu tehnologie LED (DRL)
Lumini de zi cu tehnologie LED (DRL)
In conditii de vreme nefavorabila, proiectoarele de ceata ofera un plus de siguranta, in timp ce luminile de zi cu tehnologie LED marcheaza lateralele barei de protectie.
Grila frontala tip cascada
Grila frontala tip cascada
Noua grila frontala de tip cascada, inspirata de fluiditatea otelului topit, ofera modelului o alura puternica si dinamica.
Bara de protectie fata
Bara de protectie fata
Forma barei de protectie fata confera un aspect sportiv noului Hyundai i30.
UN PAS INAINTE SPRE UN STIL ATEMPORAL
Mergi mai departe
Jante
Jante
Autovehiculul este disponibil cu jante din aliaj de 17 si 16 inch sau din otel de 15 inch.
Bandou cromat
Bandou cromat
Evidentiaza linia laterala a noului i30, oferind un aspect elegant modelului.
UN PAS INAINTE SPRE UN STIL ATEMPORAL
Mergi mai departe
Spoiler spate
Spoiler spate
Spoilerul spate sporeste eficienta aerodinamica. In plus, stopul integrat avertizeaza conducatorii auto despre manevrele de franare ale autovehiculului.
Blocuri optice spate
Blocuri optice spate
Ofera modelului un aspect puternic si rafinat. In plus, tehnologia LED contribuie la o mai buna vizibilitate in trafic.

 

 

 

INTERIOR


 

 


MERGI MAI DEPARTE CU RELAXARE
La interior, Hyundai i30 beneficiaza de un habitaclu elegant si spatios, completat de materiale de inalta calitate.
A0nnHtU9t.png
CULORI TAPITERIE SCAUNE
FFJHRr_CFG.png
dRk6oBzZs3.png
nuE3wjV4vU.png
wczRn4DKN.png
Leather
Premium leather
Wood grain
Real wood

Interior

Clientii pot configura modelul in trei versiuni cromatice.


Sistem de avertizare a conducatorului auto (DAA)

Monitorizeaza constant stilul de condus, avertizand conducatorul auto printr-un semnal sonor si un mesaj vizual, afisat pe instrumentarul de bord. Sistemul analizeaza diverse semnale ale autovehiculului, precum unghiul de virare, cuplul la volan, pozitia vehiculului pe banda de rulare sau timpul de condus.

Ecran tactil de 8"

Bordul poate fi echipat optional cu un ecran tactil de 8’’, care integreaza functii media sau de navigatie, permitand conducatorului auto sa ramana conectat la trafic. 
Navigatia este disponibila cu un abonament gratuit de sapte ani la serviciile Live.

Sistem climatizare automata

Sistemul de climatizare automata bi-zonala permite ajustarea individuala a temperaturii optime atat pentru conducatorul auto, cat si pentru pasagerul din fata.

Cotiera fata

Pentru o pozitie confortabila la volan, cotiera poate fi glisata, oferind totodata posibilitati suplimentare de stocare.

9Dbqn8l8Yy.jpg
Front seat Rear seat


 

 

 

MOTORIZĂRI


 

Cutia de viteze automata cu 6 rapoarte

Noua cutie de viteze ofera o acceleratie mai buna, consum si emisii de CO2 mai scazute. Un decor cromat este disponibil standard impreuna cu optiunea de finisaje din piele pentru terminatia selectorului si volan.

Cutia de viteze manuala cu 6 trepte

Disponibila pe toate motorizarile din gama i30, transmisia manuala cu 6 trepte ofera o selectie a vitezelor incredibil de precisa si un sentiment foarte placut de siguranta la volan

 

 

 

 

 

 

 


In niciun alt model din aceasta clasa nu veti calatori ca la bordul modelului i30. Gama complet noua de motorizari va permite sa alegeti nivelul ideal de performanta, incluzand motorul 1.6 Multi Point Injection (MPi) ce dezvolta 120 CP si motorul U2 1.6 de 128 CP.


 

 

 

SIGURANTA


 

 

MERGI MAI DEPARTE CU INCREDERE

 Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)
Utilizand tehnologia radar, BSD monitorizeaza partile laterale spate ale masinii si, in cazul in care este detectat un alt autovehicul, un semnal de alerta este afisat in retrovizoarele exterioare.
Mentinerea benzii de rulare (LKAS)
Alerteaza conducatorul auto in cazul schimbarii benzii de rulare fara actionarea semnalizatoarelor. LKAS avertizeaza vizual si sonor, corectand proactiv pozitia volanului, pentru a mentine autovehiculul pe mijlocul benzii de rulare.
Pilot automat inteligent (ASCC)
ASCC mentine viteza si distanta constante fata de autovehiculul din fata, actionand automat pedala de acceleratie sau frana. In cazul in care traficul este blocat, sistemul aplica o forta de franare pentru oprirea vehiculului, accelerand in momentul in care se creeaza spatiu.
Sistem de monitorizare a unghiului mort (BSD)
Mentinerea benzii de rulare (LKAS)
Pilot automat inteligent (ASCC)

 

 

 

CONFORT


 

UN PAS INAINTE SPRE EFICIENTA MAXIMA

 

Noul i30 ofera echipamente si sisteme avansate pentru a asigura confortul si siguranta conducatorului auto si a pasagerilor deopotriva.

 

 Sistem de navigatie
Noul sistem de navigatie este disponibil cu un ecran tactil de 8’’. Serviciile Live ofera informatii actualizate despre vreme, trafic, camerele radar, precum si detalii despre punctele de interes.
Frana de mana electronica
Usor de utilizat, frana de mana este activata prin simpla apasare a unui buton.
Sistem de asistenta la parcare
Parcarea nu a fost niciodata atat de simpla. Sistemul ofera siguranta si precizie datorita senzorilor pozitionati pe spoilerele fata si spate, avertizand sonor si vizual conducatorul auto despre apropierea unor obstacole, in momentul realizarii manevrelor de parcare.
Sistem de navigatie
Frana de mana electronica
Sistem de asistenta la parcare