Отправить Отправка заявки. Пожалуйста, подождите...
Новости
Владельцам
О компании
Предложения и услуги
АВТОМОБИЛИ
ЛЕГКОВЫЕ
SUV
КОММЕРЧЕСКИЕ
СТОК
C ПРОБЕГОМ
X
ПОСМОТРЕТЬ ВСЕ
19.10.2016

HYUNDAI MOTORSTUDIO – CENTRU EXPOZIȚIONAL LA SHOPPING MALLDOVA

 

În acest weekend a fost inaugurat noul Hyundai MotorStudio - singurul centru expozițional de acest fel din Chișinău.

 

Hyundai Moldova pășește cu pași încrezuți spre atingerea scopului de a face marca Hyundai cea mai bine cunoscută pe piața din RM. La acest capitol, distribuitorul oficial Pacific Motors, în acest weekend a deschis primul Hyundai MotorStudio din Moldova în cel mai popular centru comercial din Chișinău.

 

 

Studio-ul este amplasat pe o suparafață de 225 metri pătrați, unde pot fi găzduite mai bine de 6 automobile. Actualmente, puteți găsi expuse așa modele ca: TucsonCretaGenesisElantraSanta Fe și Accent.

 

 

O dată cu deschiderea Hyundai MotorStudio, o mulțime de vizitatori au reușit deja să pășească pragul studio-ului. Mai mulți dintre vizitatori s-au dat cu părerile și au menționat ca atmosfera în noul Hyundai MotorStudio este una diversă, una specială, o atmosfră care iți permite în cele mai mici detalii să descoperi fiecare detaliu al automobilelor. Alții au rămas plăcut surprinși de idee de a plasa un showroom în incinta centrului comercial.

 

 

„Suntem încântați de succesul cu care a fost primit noul Hyundai MotorStudio de către vizitatorii centrului comercial. Hyundai MotorStudio este un spațiu pentru fiecare,un spațiu care oferă noi oportunități, noi descoperiri. Aici puteți face cunoștință cu tehnologii de ultima generație care au fost introduse în modelele marca Hyundai pentru a vă crea experiențe unice. Vă invităm să vizitați noul Hyundai MotorStudio la Shopping MallDova.” – a declarat Gheorghiev Veaceslav, CEO Hyundai Moldova.

 

 

Noul Hyundai MotorStudio din incinta Shopping MallDova este deschis în fiecare zi a săptămânii de luni până duminică între orele 10.00 și 22.00.

 

 

Vă așteptăm cu drag să vizitați Hyundai MotorStudio pentru a admira liniile fluide ale modelelor marca Hyundai în timp ce savurați o ceașcă de cafea.

 

 

Înscriere pentru Test Drive la tel 022 800 888.

 

 

 

Назад к новостям Hyundai